24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

«Έχουμε συμφωνήσει με Ολυμπιακό για Μαρτίνες»




Επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, την πληροφορία ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για πώληση του Νίκο Μαρτίνες. Ο ισχυρός άνδρας των Αγρινιωτών μίλησε ...στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και τόνισε ότι απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος μαζί με τον Τσόρι Ντομίνγκες και τον Μπράνα Ίλιτς είναι πρώτος σε ασίστ (10) στη Super League. 

Διαβάστε ένα μεγάλο απόσπασμα των όσων δήλωσε 

Πρόεδρε θα ήθελα επίσημη τοποθέτηση για τον Μαρτίνες. Είναι τελειωμένη η μεταγραφή; 

«Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Δεν έχει ολοκληρωθεί, μένουν τα τυπικά, ακόμα δεν έχουμε υπογράψει». 

Η γνώμη σας για τον παίκτη; 

«Εγώ αποφεύγω να λέω την προσωπική μου γνώμη, γιατί δεν θέλω να κάνω τον προπονητή. Η γνώμη των ειδικών στο ποδόσφαιρο που εμπιστεύομαι είναι ότι σπάνια βρίσκεις τέτοιον παίκτη». 

Σας είχα πάρει συνέντευξη προ καιρού και μου είχατε πει ότι η μετακίνηση του Μπακάκη στην ΑΕΚ ήταν η μόνη μεταγραφή που έχετε κάνει και ότι είχατε δεχθεί πρόταση και από τον Ολυμπιακό. Είχατε πει επίσης ότι οι σχέσεις σας με τον Ολυμπιακό δεν είναι άσχημες όπως πολλοί νομίζουν. Πόσα χρόνια είστε στην ομάδα; Μόνο δύο πωλήσεις; 

«Είμαι δέκα χρόνια στον Παναιτωλικό. Πράγματι, με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαρτίνες θα είναι η δεύτερη μόλις πώληση που κάνω. Μία ήταν του Μπακάκη στην ΑΕΚ και μια του Μαρτίνες». 

Ποια πώληση είναι ακριβότερη; 

«Του Μαρτίνες».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου