24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Ξεκινά η διάθεση του στρογγυλού «έξυπνου» ρολογιού της LG, LG Watch Urbane



Τουλάχιστον στην Νότια Κορέα, το LG Watch Urbane θα κυκλοφορήσει και σε 

έκδοση 4G/LTE.

Από την Νότια Κορέα ξεκινά η διάθεση του νεότερου «έξυπνου» ρολογιού της LG Electronics, με την Ευρώπη να ακολουθεί ....μερικές εβδομάδες αργότερα. Μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών όπου το LG Watch Urbane θα είναι διαθέσιμο από το διαδικτυακό Google Store είναι η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Αγγλία.

Αν και είναι ήδη γνωστό ότι η LG το εντάσσει στην κατηγορία των «πολυτελών» προϊόντων της, η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί, κάτι το οποίο θα συμβεί σε τοπικό επίπεδο μόλις κυκλοφορήσει. Το LG Watch Urbane διαθέτει το προνόμιο να είναι το πρώτο smartwatch με την τελευταία ενημέρωση του Android Wear, δηλαδή μπορεί, μεταξύ άλλων, να διατηρεί την απαραίτητη σύνδεσή του με το smartphone ενεργή ακόμα και εκτός εμβέλειας Bluetooth, μέσω κοινού δικτύου Wi-Fi.


Διαβάστε περισσότερα για το Android Wear Update: Ενεργή σύνδεση με το τηλέφωνο μέσω Wi-Fi αποκτούν τα ρολόγια της Google«Το LG Watch Urbane αποτελεί την τρίτη συσκευή της LG με λειτουργικό Android Wear για τον περασμένο χρόνο, γεγονός που αποδεικνύει την αφοσίωσή μας σε αυτόν τον τομέα», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι το LG Watch Urbane αποτελεί ένα ιδανικό παράδειγμα για το ότι οι συσκευές Android Wear μπορούν να είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και όμορφα αξεσουάρ, που συνδυάζονται αρμονικά με κάθε στυλ. Κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει ότι ένας χρήστης του LG Watch Urbane φορά ουσιαστικά μια φορητή συσκευή σαν μικρό computer στο χέρι του». 

Περισσότερες πληροφορίες για την αγορά του LG Watch Urbane και την τιμή του θα ανακοινώνονται σε τοπικό επίπεδο πριν την διάθεσή του.


Βρείτε όλα τα άρθρα για τα smartwatch στο tech.in.gr
Περιγραφή του LG Watch UrbaneΤο LG Watch Urbane είναι εξοπλισμένο με στρογγυλή οθόνη 1,3 ιντσών P-OLED (Plastic OLED) που διαθέτει και το προγενέστερο LG G Watch R, αλλά με λιγότερο έντονο και πιο εκλεπτυσμένο πλαίσιο (bezel). Οι διαστάσεις του είναι μικρότερες και είναι πιο λεπτό, χωρίς όμως να μειώνεται το μέγεθος της οθόνης ή της μπαταρίας. Το LG Watch Urbane διαθέτει μεταλλικό σκελετό, συνδυασμένο με όμορφα ραμμένο λουράκι από φυσικό δέρμα. Το Urbane είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, διατίθεται σε πολυτελές ροζ χρυσό και ασημί, που γίνεται ακόμα πιο έντονο χάρη στο λεπτό πλαίσιο, δίνοντάς του μια κλασική εμφάνιση που παραπέμπει σε υψηλή ωρολογοποιία. Αντίθετα με πολλά άλλα smartwatch, το λουράκι μπορεί να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε άλλο δερμάτινο, πλαστικό ή μεταλλικό λουράκι 2,2 εκατοστών, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και προσωπικό στυλ. 




Τα κύρια τεχνικά Χαρακτηριστικά LG Watch Urbane:
Επεξεργαστής: 1,2GHz Qualcomm Snapdragon 400
Λειτουργικό Σύστημα: Android Wear
Οθόνη: 1,3 ιντσών P-OLED (320 x 320, 245ppi)
Διαστάσεις: 45.5 x 52.2 x 10.9 mm
Μνήμη: 4GB eMMC / 512MB LPDDR2

Μπαταρία: 410mAh


Αισθητήρες: 9-Axis (Gyro/Accelerometer /Compass)/Barometer/PPG (Αισθητήρας Καρδιακού Ρυθμού)
Χρώμα: Ροζ Χρυσό / Ασημί
Άλλα: Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη (IP67)
Τα πλεονεκτήματα της νεότερης ενημέρωσης του Android Wear
Το LG Watch Urbane είναι το πρώτο smartwatch που διαθέτει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος (OS) Android Wear, το οποίο συνεργάζεται απρόσκοπτα με smartphone Android που τρέχουν εκδόσεις από 4.3 και πάνω. 

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά σε συσκευή Android Wear περιλαμβάνουν τη λειτουργία Wi-Fi, "always-on" εφαρμογές που διατηρούν την οθόνη ενεργή, ενώ ο χρήστης τρέχει, οδηγεί ή ψωνίζει, καθώς και βελτιωμένο UX, που επιτρέπει την άνετη χρήση αγαπημένων εφαρμογών και κάνει την επαφή με φίλους πιο εύκολη από ποτέ.

Το τελευταίο λειτουργικό σύστημα OS επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν emojis που σχεδιάζουν απευθείας στο LG Watch Urbane. Έτσι, σχεδιάζοντας ένα χαμογελαστό πρόσωπο, ένα ρολόι που δείχνει συγκεκριμένη ώρα ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα, το Android Wear μπορεί να ταιριάξει το σχέδιό του με το πλησιέστερο Unicode emoji και να το στείλει σε μία άλλη Android Wear συσκευή, smartphone ή υπολογιστή. 

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν:
τη δυνατότητα αλλαγής του μεγέθους της γραμματοσειράς και
την προβολή ειδοποιήσεων, ακόμη και όταν ο χρήστης παρακολουθεί μία άλλη λειτουργία στην οθόνη, όπως π.χ. οδηγίες.

Επιπλέον, η οθόνη του LG Watch Urbane μπορεί τώρα να ρυθμιστεί, ώστε να κλειδώνει αυτόματα όταν αφαιρείται από τον καρπό.
Τι διαθέτει κατά αποκλειστικότητα το LG Watch Urbane
Το νέο smartwatch LG Watch Urbane περιλαμβάνει και δύο νέες, χρήσιμες λειτουργίες, που δεν διαθέτουν άλλες Android Wear συσκευές. Πρόκειται για τις λειτουργίες ‘LG Call’ και ‘LG Pulse’. 


Η λειτουργία ‘LG Call’ επιτρέπει στο χρήστη να έχει πρόσβαση στις πρόσφατες κλήσεις του και στη λίστα με τις αγαπημένες του επαφές στο συνδεδεμένο smartphone, ώστε να καλεί απευθείας από το ρολόι. Έτσι, όταν το LG Watch Urbane συνδεθεί με ακουστικά Bluetooth, ο χρήστης δεν χρειάζεται να βγάλει το τηλέφωνο από την τσέπη του, προκειμένου να πραγματοποιήσει μία κλήση.


Με τη λειτουργία ‘LG Pulse’ η παρακολούθηση της υγείας γίνεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, μετρώντας τον καρδιακό παλμό του χρήστη κάθε δευτερόλεπτο κατά τη διάρκεια της άσκησης, χωρίς ανώτατο χρονικό όριο. Στο τέλος της δραστηριότητας, η λειτουργία ‘LG Pulse’ θα αναφέρει τον μέσο καρδιακό ρυθμό για ολόκληρη τη διάρκεια της δραστηριότητας, ενώ θα εμφανίσει και ένα γράφημα του καρδιακού ρυθμού στη λειτουργία ‘LG Health’ (η λειτουργία αναμένεται να διατεθεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου