24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

...στην επικράτεια της Υεμένης έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 115 ανήλικα άτομα ...



Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η UNICEF, τουλάχιστον 115 ανήλικα άτομα ...
έχουν σκοτωθεί στην επικράτεια της Υεμένης από τις 26 Μαρτίου. Στην αραβική χώρα που έχει μετατραπεί σε μια αιματοβαμμένη και ολομέτωπη...

 πολεμική κόλαση, θυσιάζονται καθημερινά παιδιά και μάλιστα κάποια από αυτά εμπλέκονται ως μαχητές στις ένοπλες συγκρούσεις.


«Θεωρούμε ότι ο αριθμός που δημοσιεύουμε είναι μάλλον συντηρητικές εκτιμήσεις για τον πραγματικό πλήθος των θυμάτων” δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της UNICEF, Κριστόφ Μπουλιεράκ. 

Ο ίδιος σημείωσε ότι τουλάχιστον 64 από αυτά τα παιδιά σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών, ενώ 172 ακόμα έχουν τραυματιστεί και περίπου 140 είχαν επιστρατευτεί από τις διάφορες ένοπλες ομάδες τον τελευταίο μήνα.

«Εκατοντάδες παιδιά εξακολουθούν να ζουν στην Υεμένη υπό τις πλέον επικίνδυνες συνθήκες, πολλά από αυτά ξυπνούν κατατρομαγμένα στη μέση της νύχτας από τις βροντές των βομβαρδισμών και τους πυροβολισμούς” ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζούλιεν Χάρνεϊς, υπεύθυνη της UNICEF για την Υεμένη, αποτυπώνοντας τη ζοφερή καθημερινότητα που βιώνουν οι κατεξοχήν τραγικοί μάρτυρερς του πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου