24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Είσπραξη 14,8 εκατ. ευρώ από έναν μόνο φορολογούμενο....





Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) εισέπραξε μόνο από έναν φορολογούμενο 14,8 εκατ. ευρώ, με τη διεκπεραίωση φορολογικής υπόθεσης παλαιότερων ετών που ...βρισκόταν σε εκκρεμότητα.
«Μετά από συντονισμένη ενέργεια των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών της, υπό την επίβλεψη της Φορολογικής Περιφέρειας Πειραιά, διεκπεραιώθηκε σημαντικού ενδιαφέροντος φορολογική υπόθεση, η οποία αφορούσε σε παλιότερα έτη και βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε εκκρεμότητα. 

Αποτέλεσμα ήταν η είσπραξη από έναν και μόνο φορολογούμενο του ποσού των 14.800.606,00 ευρώ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η ΓΓΔΕ στο πλαίσιο της επίτευξης των στόχων του Επιχειρησιακού Σχεδίου που έχει εκπονήσει, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «θα συνεχίσει να εστιάζει σε σημαντικές υποθέσεις που εκκρεμούν επί μακρόν και που δύναται να αποφέρουν σημαντικές και πολύτιμες εισροές στα Δημόσια Ταμεία κατά την κρίσιμη δημοσιονομικά περίοδο που διανύει η χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου