24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Lisa Ann.... Η αγαπημένη πορνοστάρ του Οσάμα Μπιν Λάντεν






Ο Osama bin Laden είχε μία κρυφή αδυναμία: τις ταινίες πορνό. Οπως αναφέρει και η Daily Mail, στο κρησφύγετό του στο Πακιστάν ανακάλυψαν μία ...
μεγάλη συλλογή από ταινίες πορνό, ωστόσο οι ίδιοι αρνούνται να δώσουν στη δημοσιότητα τους τίτλους των ταινιών λόγω του ακατάλληλου του περιεχομένου τους.


Σύμφωνα με τη Βρετανική εφημερίδα, δυο εβδομάδες μετά την επιδρομή Αμερικανών καταδρομέων που σκότωσαν τον Osama bin Laden, στις έρευνες στο σπίτι που διέμενε εντοπίστηκε μεγάλη ψηφιακή συλλογή από ταινίες πορνό. Μάλιστα, οι αμερικανικές υπηρεσίες χαρακτήρισαν τη συλλογή "μεγάλη" και εμπλουτισμένη με πολλά σύγχρονα βίντεο.



Με δημοσίευμα της η Bild κάνει ένα βήμα παραπάνω υποστηρίζοντας ότι η μεγάλη αδυναμία του τρομοκράτη ήταν η Lisa Ann. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, άγνωστο παραμένει αν όλες τις πορνοταινίες τις ήθελε για τον εαυτό του ή τις προόριζε για τα υπόλοιπα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η δεύτερη αγαπημένη πορνοστάρ του Osama bin Laden ο οποίος χρησιμοποιούσε συχνά πυκνά εκχύλισμα αβένας, ένα ισχυρό φυσικό Viagra που φτιάχνεται από άγρια βρώμη, ήταν η Lupe Fuentes.
πηγή: huffingtonpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου