24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Θετικοί στον MERS 10 άνθρωποι στη Νότια Κορέα




Δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης, λέει ο ΠΟΥ
Με τον ιό του Αναπνευστικού Συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS) προσβλήθηκαν 10 άτομα στη ...
Νότια Κορέα. 

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον ιό τούς μετέδωσε ένας ταξιδιώτης, ωστόσο υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ο οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών για την υγεία ανέφερε πως η μόλυνση δεν συνιστά λεπτομερή έλεγχο των επιβατών ή την επιβολή ταξιδιωτικών ή εμπορικών περιορισμών στη Νότια Κορέα.

«Ο ιός δεν συμπεριφέρεται διαφορετικά. Όλα τα περιστατικά αφορούν ανθρώπους που προσβλήθηκαν απευθείας από τον ιό, καθώς είχαν έρθει σε άμεση ή έμμεση επαφή με τον ίδιο ταξιδιώτη που ταξίδεψε από τη Μέση Ανατολή, δεν υπήρξε μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ Κριστιάν Λιντμάιερ. 

Σε ένα διαφορετικό περιστατικό, ένας άνδρας από τη Νότια Κορέα που ταξίδεψε στην Κίνα μέσω Χονγκ Κονγκ αυτή την εβδομάδα βρέθηκε θετικός στον MERS, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος της Υγείας στη Σεούλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου