24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Περιστέρα Μπαζιάνα... Κανονικά στη δουλειά της...






Πόσο χαμηλών τόνων είναι πια η Περιστέρα Μπαζιάνα; Η "Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" απασχόλησε από την πρώτη μέρα της θητείας του συζύγου της, και ...
πλέον Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με το στάιλινγκ, με το πού μένει και το πόσο ταπεινή κατοικία μοιράζεται με την οικογένειά της, αλλά και με το πόσο καλή μαμά είναι.

Τώρα διαβάζουμε ότι είναι και μια άψογη επαγγελματίας, αφού μετά το εκλογικό πάρτυ της νίκης, πήγε κανονικά στο Πολυτεχνείο.

Μπορεί να συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, την επόμενη μέρα πήγε κανονικά στη δουλειά της, παρά το ξενύχτι, παρά τη νίκη, παρά τη νέα της... 'ταυτότητα'. Η κυρία Μπαζιάνα εργάζεται στο Πολυτεχνείο, και ήταν κανονικά στη θέση της το πρωί της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου, και μάλιστα στην ώρα της.

Δεν άλλαξε τίποτα στην καθημερινότητά της, δήλωσαν στις τηλεοπτικές κάμερες άνθρωποι που τη γνωρίζουν, αλλά είναι ακόμη νωρίς θα προσθέσουμε εμείς, μέχρι να μπορεί κανείς να το πει με ασφάλεια και βεβαιότητα. 

Επιπλεόν, δε θα είναι και πολύ λογικό να μην αλλάξει κάτι, θα προσθέσουμε, χωρίς να σημαίνει αυτο ότι απαραίτητα θα καβαλήσει το καλάμι. Είναι απλά αυτονόητο ότι και καθημερινότητα θα αλλάξει και προτεραιότητες. Το πλήρωμα του χρόνου θα δείξει απλά πώς θα τις διαχειριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου