24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Εκκαθαρίσεις στις διοικήσεις των νοσοκομείων προανήγγειλε ο Πολάκης



Ακολούθησε την «γραμμή» της προηγούμενης ηγεσίας - Τέσσερις οι άξονες που ανακοίνωσε ο νέος υπουργός Ανδρέας Ξανθός

Τους τέσσερις άξονες... της διαδρομής του στο υπουργείο Υγείας περιέγραψε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον υπηρεσιακό υπουργό Θάνο Δημόπουλο.

Ο συντοπίτης και συνάδελφός του, γιατρός, Παύλος Πολάκης πάλι θυμήθηκε ότι μέχρι και το 2010 βρισκόταν συνήθως στην πόρτα του υπουργείου στην οδό Αριστοτέλους, μπροστάρης σε πορείες και κινητοποιήσεις των γιατρών, «παίζοντας ξύλο» όπως είπε χαρακτηρστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Ξανθό οι άξονες θα είναι το σχέδιο έκτακτης ενίσχυσης του ΕΣΥ με προσωπικό, η ομαλοποίηση της χρηματοδότησης των νοσοκομείων, η ηθικοποίηση της συμπεριφοράς των επαγγελματιών υγείας και το ξερίζωμα των εστιών διαφθοράς στο ΕΣΥ.

Ο αναπληρωτής υπουργός από την πλευρά προανήγγειλε την άμεση αλλαγη των διοικητών των νοσοκομείων ακολουθώντας ουσιαστικά τη γραμμή της προηγούμενης ηγεσίας που επέμεινε για αλλαγή των διοικήσεων και ζητούσε την παραίτησή τους.

Επανέλαβε, επίσης, την αναγκαιότητα των προσλήψεων και έδωσε μεγάλη έμφαση στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου