24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Απίστευτο: Γάτα θα κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου! ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ




Η Mittens είναι μια χαριτωμένη γάτα από τον Καναδά που έχει όμως μια ιδιομορφία, όσο και αν ακούγεται απίστευτο, είναι ερμαφρόδιτη...

Η ιδιοκτήτρια της γάτας δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε στο αγαπημένο της κατοικίδιο, μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο που την πήγε στον κτηνίατρο για μια εξέταση ρουτίνας.

Η γυναίκα έμεινε έκπληκτη όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι η γάτα της ήταν ερμαφρόδιτη και για λόγους υγείας και όχι βέβαια αισθητικής, θα έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

Η Colleen Clarke-Murphy, ιδιοκτήτρια της γάτας, επιθυμούσε το κατοικίδιό της να είναι θηλυκό, αλλά ο γιατρός πρότεινε ότι ήταν καλύτερα για το ζώο να διατηρηθούν μόνο τα αρσενικά γεννητικά του όργανα.

Η επέμβαση έχει κόστος 1.300 ευρώ, αλλά η Colleen είναι αποφασισμένη να τα δώσει προκειμένου η γάτα της να έχει το σωστό φύλο, αλλά και την υγεία της, αφού σύμφωνα με τον κτηνίατρο το ζώο αντιμετώπιζε προβλήματα στο έντερο και στο ουροποιητικό σύστημα ως αποτέλεσμα των διπλών γεννητικών οργάνων.

Η ιδιοκτήτρια της γάτας ανέφερε ότι η κόρη της την πήγε στο σπίτι, όταν την βρήκε αδέσποτη να περιφέρεται στον δρόμο και υποστήριξε ότι άσχετα με την επέμβαση αλλαγής φύλου, η γάτα της είχε πάντα «διπλή προσωπικότητα».


Πηγη tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου