24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Συνελήφθη αργά χθες το βράδι στο σπίτι του στο Ψυχικό ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος από αστυνομικούς της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος




Τον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο....

 για τις υποθέσεις με τις μίζες στα εξοπλιστικά συνέλαβαν πριν από λίγο άνδρες της Αστυνομίας μετά από εισαγγελικό αίτημα από τη...
Δικαιοσύνη που διερευνούσε την υπόθεση με τις μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Δικαιοσύνη, ενόψει των σκληρών φορολογικών....
μέτρων που έρχονται, θέλει να καλλιεργήσει το κλίμα της ισονομίας και της τιμωρίας πάσης φύσεως μιζαδόρων και αρπακτικών της περιουσίας του Ελληνικού λαού. 


Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα πέσει και άλλο αίμα στην αρένα με συλλήψεις επιχειρηματιών αυτή τη φορά για την λίστα Λαγκάρντ. Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής εάν έχουν συλληφθεί και άλλα άτομα για την ίδια υπόθεση. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια. Αναμένεται να κληθεί για απολογία ενώ σε βάρος του εκκρεμούν τρία ακόμα ανακριτικές διαδικασίες.


Διώξεις του έχουν ασκηθεί για τα αντισταθμιστικά των Leopard ΙΙ, έχει προταθεί η παραπομπή του για τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, ενώ η Εισαγγελία Διαφθοράς μελετά και την κύρια προμήθεια των γερμανικών αρμάτων μάχης.


Ενώπιον της ανακρίτριας Βασιλικής Μπράτη βρίσκεται ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ο οποίος συνελήφθη αργά χθες το βράδυ στο σπίτι του στο Ψυχικό από αστυνομικούς της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, μετά από ένταλμα για την υπόθεση των εξοπλιστικών.

Το ένταλμα σε βάρος του επιχειρηματία είχε εκδοθεί από τους ανακριτές Διαφθοράς σχετικά με την υπόθεση της προμήθειας των συστημάτων «Έρικσον» και εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Τα αδικήματα σε βάρος του κ. Λιακουνάκου αφορούν νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και δωροδοκία.

O Θωμάς Λιακουνάκος, φέρεται να διακίνησε για την προμήθεια των ιπτάμενων ραντάρ το ποσό του 1,6 εκατ. ευρώ. Τελικοί αποδέκτες των χρημάτων αυτών φέρονται να είναι, οι νυν κατηγορούμενοι και καταδικασθέντες για άλλες υποθέσεις εξοπλιστικών Άκης Τσοχατζόπουλος, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και το άλλοτε δεξί του χέρι Γιάννης Σμπώκος.


Η προμήθεια των ραντάρ, μέσω της εταιρείας ΑΧΟΝ είχε ερευνηθεί από τον επίκουρο εισαγγελέα κατά της διαφθοράς Αντώνη Ελευθεριάνο με εντολή της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου. Μετά το πέρας της έρευνας τον Φεβρουάριο του 2014, σε βάρος του επιχειρηματία ασκήθηκε ποινική δίωξη για παθητική και ενεργητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και η υπόθεση διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια κ. Βασιλική Μπράτη, η οποία και εξέδωσε το ένταλμα για τη σύλληψη του επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου