24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Γεωργιάδης: Αδιανόητο να μην ήξερε ο Τσίπρας τα tweets Καμμένου- ΒΙΝΤΕΟ




«Είναι τελείως αδιανόητο να υποκρίνεται ο κ. Τσίπρας ότι δεν τα ήξερε. Είναι αδιανόητο», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με τα tweets του παραιτηθέντα υπουργού, Δημήτρη Καμμένου.



«Και να εξηγήσω γιατί ..
είναι αδιανόητο», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα mega», «Το καλοκαίρι ο κ. Δημήτρης Καμμένος είχε κάνει αυτήν την ανάρτηση με το Άουσβιτς και το «Μένουμε Ευρώπη», αυτό είχε προκαλέσει τότε την πολύ οξεία αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, είχε σταλεί φάκελος με τα tweets του κ. Καμμένου σε όλους τους βουλευτές και τους 300, άρα προφανώς και στον κ. Αλέξη Τσίπρα. Τότε είχε γίνει και ένα πολύ μεγάλο επεισόδιο στη Βουλή με την κ. Χρυσοβελώνη και τον Δημήτρη Καμμένο».

«Το πώς, ενώ το ήξερε, τον έκανε υπουργό και πώς νόμιζε ότι αυτό δεν θα προκαλέσει αντίδραση... ήταν αναπόφευκτο», πρόσθεσε.

«Tα tweets είναι προφανώς δικά του. Δεν συζητείται αυτό. Και στα tweets αυτά, στα περισσότερα, έχει απαντήσει ο ίδιος από κάτω. Δεν είναι μια ανάρτηση, έχει διάλογο από κάτω. Άρα είναι αστεία η δικαιολογία περί Σφακιανάκη», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου