24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΠΡΟΣΟΧΗ... Με ιδιαίτερα κακή διάθεση αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή του ο φετινός χειμώνας..... Δείτε τι έρχεται...



Με ιδιαίτερα κακή διάθεση αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή του ο φετινός χειμώνας, καθώς...
σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, προβλέπονται ..ακραία καιρικά φαινόμενα.

Πέρα από το γενικότερο κύμα παγετού ....που προβλέπεται για την Ελλάδα τον φετινό χειμώνα (Έρχεται φονικός χειμώνας!), το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πρόκειται να παρουσιάσει κινδύνους, καθώς προβλέπονται ισχυροί ανέμοι, οι οποίοι μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 100 χιλιόμετρα την ώρα!

Πέραν των ισχυρών ανέμων πρόκειται να υπάρξει και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, με το θερμόμετρο σε πολλά σημεία στην βόρεια Ελλάδα όπως η Φλώρινα, η Καστοριά, τα Γρεβενά, η Κοζάνη κ.α. να κυμαίνεται κοντά στους 0 βαθμούς, ενώ οι ορεινές περιοχές ενδεχομένως να πιάσουν και θερμοκρασίες με αρνητικό πρόσημο.

Όσοι προετοιμάζονταν για ταξίδι εντός του διημέρου ίσως θα ήταν καλύτερα να το ξανασκεφτούν, καθώς οι ειδικοί κάνουν λόγο για ύπαρξη θυελλωδών βοριάδων στο Αιγαίο, που τοπικά θα φτάνουν και τα εννέα Μποφόρ.

Στην περίπτωση που επαληθευτούν οι προγνώσεις, θα υπάρξει απαγορευτικό του απόπλου στα νησιά των Κυκλάδων, του βόρειου και κεντρικού Αιγαίου, με υψηλή την πιθανότητα να δέσουν οι κάβοι και για τα πλοία με αφετηρία την Αττική.

Τέλος, υπάρχει πιθανότητα να πέσουν τα πρώτα χιόνια στα βουνά της κεντρικής χώρας, από υψόμετρα 1200 μέτρων και πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου