24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Ο Τζιτζικώστας ξεκίνησε την… αντίσταση κατά της διαπλοκής, από το… Μέγαρο Μουσικής


Η αδυναμία του επιτελείου Τζιτζικώστα
 προσδώσει πολιτικά ...

χαρακτηριστικά στην καμπάνια του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανέναν από όσους είχαν… δείγμα γραφής των επιδόσεων του συγκεκριμένου επιτελείου στις διαδοχικές ήττες που γνώρισε η Νέα Δημοκρατία από το 2014 μέχρι σήμερα.

Κάθε φορά ωστόσο, η καμπάνια Τζιτζικώστα “ζυγίστηκε” ως εξαιρετικά ρηχή, σε μια σειρά από κρίσιμες στιγμές. Τόσο πολιτικά, όσο και επικοινωνιακά.

Σήμερα, για παράδειγμα, την ώρα που στη Βουλή γινόταν η ψηψοφορία για τα μέτρα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας μιλούσε… από το πεζοδρόμιο. Θυμίζοντας ότι, αν εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα μπορεί να βρίσκεται στη Βουλή παρά μόνο με κάρτα επισκέπτη, τουλάχιστον μέχρι το 2019.

Και όχι μόνο αυτό. Το αυτογκόλ του επιτελείου Τζιτζικώστα έγινε ακόμη πιο επώδυνο για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της σημειολογίας του Μεγάρου Μουσικής, που για πολλά χρόνια έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του μέσου Έλληνα με τα μεγάλα συμφέροντα.

Όταν λοιπόν ο Απόστολος Τζιτζικώστας ξεκινάει… αντίσταση κατά της διαπλοκής από το Μέγαρο Μουσικής, προφανώς και προκαλεί ειρωνικά χαμόγελα. Ειδικά από τη στιγμή που η δική του υποψηφιότητα συνδέθηκε από την πρώτη στιγμή με μεγάλα συμφέροντα που θα επιθυμούσαν τη διάλυση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο δε πλούτος της καμπάνιας Τζιτζικώστα, με τα πολυέξοδα events, και τους… λογαριασμούς τρολ στο Twitter, που δημιουργήθηκαν και συντηρήθηκαν για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ήρθε απλά να ενισχύσει τις υποψίες.

Από το Μέγαρο Μουσικής λοιπόν; Από εκεί ξεκινάει η… αντίσταση και η μάχη για την αλλαγή της Ελλάδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου