24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Λυση για 150 χιλιάδες ασφαλισμένους της Ασπίς




Δικαίωμα για την διεκδίκηση αποζημίωσης αποκτούν περίπου 150 χιλιάδες ασφαλισμένοι της Ασπίς που δεν έχουν ..συμπεριληφθεί στον πίνακα που είχε ήδη καταρτίσει ο εκκαθαριστής, όπως ανακοίνωσε το... 


Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας ύστερα από συναντήσεις του προέδρου του Ι. Χατζηθεοδοσίου με τους θεσμικούς φορείς (επόπτη, εκκαθαριστή, ΤτΕ, και άλλους αρμοδίους).

Το Ε.Ε.Α. καλεί όσους ασφαλισμένους δεν βρίσκονται σήμερα στον πίνακα να έλθουν σε επαφή με τον Σύλλογο Ζημιωθέντων Ασπίς (τηλ. 210-6928655) και να ακολουθήσουν συλλογικά όπως τους υποδειχθεί τις διαδικασίες διεκδίκησης αποζημίωσης και ένταξης στην λίστα.

Την ικανοποίηση του για την εξέλιξη εξέφρασε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, τονίζοντας ότι αυτή αποκαθιστά χιλιάδες ανθρώπους που εκ παραδρομής μπορεί να βρέθηκαν εκτός λίστας και ταυτόχρονα στηρίζει την υπόσταση του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης και των συντελεστών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου