24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τέσσερις Αλβανοί .... Τον έπνιξαν για 200 ευρώ και ένα λάπτοπ – Αποτρόπαιο έγκλημα στην Δραπετσώνα





Τέσσερις Αλβανοί συνελήφθησαν από την αστυνομία για το αποτρόπαιο έγκλημα στη Δραπετσώνα.

Το έγκλημα έλαβε χώρα ...
τον Δεκέμβριο στη Δραπετσώνα. Ο άτυχος μετανάστης από την Γεωργία βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου που πρόσεχε. Ο 66χρονος δεν είχε σχέση με τον υπόκοσμο και από την αρχή οι αστυνομικοί στράφηκαν στο ενδεχόμενο της ληστείας.


Η έρευνα έφερε αποτέλεσμα. Ένα από τα σπίτια στη γειτονιά όπου έγινε το έγκλημα είχε κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο που καταγράφηκε ξημερώματα της 8η Σεπτεμβρίου εμφανίζοντας τρεις άνδρες. Ο ένας φαινόταν να μιλάει στο κινητό. Η έρευνα μέσω των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας οδήγησε σε έναν Αλβανό και έτσι βρέθηκε η άκρη του νήματος.

Οι δράστες είχαν κίνητρο τη ληστεία. Πίστευαν ότι ο άτυχος μετανάστης είχε «κομπόδεμα». Εισέβαλαν στο σπίτι και τον βασάνισαν για να τους αποκαλύψει που είχε τα χρήματα. Του έκλεισαν μύτη και στόμα και τον σκότωσαν. Άρπαξαν 200 ευρώ και ένα laptop και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα.

Είχαν φροντίσει να σβήσουν τα ίχνη τους, μάλιστα φορούσαν στα χέρια τους τις κάλτσες τους για να μην αφήνουν δακτυλικά αποτυπώματα. Τελικά εντοπίστηκαν μετά από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου