24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Αποστάσεις Χρυσόγονου και ΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο



Σαφείς αποστάσεις από το ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου κράτησαν μέσω του ΣΚΑΪ τόσο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, όσο και οι ΑΝΕΛ δια ..
του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ. 

Ο κ. Χρυσόγονος εξέφρασε τη διαφωνία του με το επίμαχο ν/σ, σημειώνοντας πως «από το δηλωμένο εισόδημα αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών, το μεγαλύτερο μέρος θα πηγαίνει σε φόρους και εισφορές». «Το σχέδιο Κατρούγκαλου είναι βάση διαλόγου, και όχι τελεσίδικο» ανέφερε. 

«Πρέπει να βρεθούν λύσεις κοινής αποδοχής και κοινωνικής αποδοχής» σημείωσε ο ευρωβουλευτής, προσθέτοντας ότι «χρειάζεται επανεξέταση για τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλιώς θα χάσουν τις εισφορές και τα ασφαλιστικά ταμεία», καθώς οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες θα εισφοροδιαφεύγουν.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός ανακοίνωσε ότι οι ΑΝΕΛ θα καταθέσουν το βράδυ, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, πρόταση με διορθωτικές κινήσεις. «Έχουμε ενστάσεις σε θέματα που θίγουν τους ελεύθερους επαγγελματίες» ξεκαθάρισε ο κ. Κουίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου