24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τι έλεγε ο Τσίπρας όταν ήταν στην αντιπολίτευση για τους μετακλητούς υπαλλήλους (Βίντεο)




Το επιχείρημα ότι δεν πρόκειται για διορισμούς, αλλά για προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων, των οποίων η θητεία λήγει ταυτόχρονα την ολοκλήρωση της θητείας ...
του εκάτοτε υπουργού, στο γραφείο του οποίου διορίζονται, χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει τα φαινόμενα οικογενειοκρατίας στο Δημόσιο, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τους διορισμούς, στον κρατικό μηχανισμό, συγγενών και της φίλης του γραμματέα της Νεολαίας του κόμματος, Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλου.


Ήταν όμως τον Ιανουάριο του 2015, πριν ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλθει στην εξουσία για πρώτη φορά, που ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τότε, και μιλώντας στο διαρκές συνέδριο της παράταξης, έλεγε τα εξής:

«Αποσυμφορούμε το δημόσιο τομέα από τις στρατιές των συμβούλων και των μετακλητών υπαλλήλων και προωθούμε την στελέχωση των γραφείων υπουργών, γενικών γραμματέων και διοικητών από τις τάξεις των δημόσιων υπαλλήλων, της Δημόσιας Διοίκησης. Ερχόμαστε για να εμπιστευθούμε τη Δημόσια Διοίκηση, ανεξάρτητα από το σε ποιο κόμμα ανήκουν».

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου