24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών.... Παραμένουν στα μπλόκα τα τρακτέρ


ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...
Με την απόφαση να προχωρήσουν σε αποκλεισμό των εθνικών οδών κατά διαστήματα απάντησαν...
οι αγρότες όλης ...της χώρας στην πανικόβλητη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου να ανακοινώσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πλέον πρόθυμος να συναντήσει αντιπροσωπεία των μπλόκων.

Όπως αποφάσισαν το Σάββατο σε πανελλαδική σύσκεψη στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι από 30 μπλόκα οι δρόμοι θα κλείνουν σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Όσον αφορά την επόμενη κίνησή τους οι αγρότες παραπέμπουν σε νέα συνάντηση που θα έχουν στις 11 το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή και εκπροσώπων από μπλόκα που απουσίαζαν στη συνάντηση του Σαββάτου. Εκεί όπως όλα φαίνεται θα αποφασίσουν αν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση του πρωθυπουργού να τους συναντήσει στο Μαξίμου.

Μέχρι τότε οι αγρότες δηλώνουν ότι παραμένουν και ενισχύουν τα μπλόκα που ξεπερνούν τα 50 σε αριθμό καθώς στις εθνικές οδούς από τη Θράκη έως την Πελοπόννησο βρίσκονται πάνω από 15.000 τρακτέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου