24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Αύξηση κίνησης 30% στα καταστήματα τις πρώτες εβδομάδες των εκπτώσεων




Στά 30% αυξήθηκαν οι επισκέπτες στα καταστήματα COSMOTE τις πρώτες εβδομάδες των εκπτώσεων.

Το κοινό επισκέφτηκε τα αναβαθμισμένα καταστήματα για ..να επωφεληθεί από τις μοναδικές εκπτώσεις της COSMOTE που αγγίζουν το 50% σε προϊόντα τεχνολογίας, σταθερής και κινητής, όπως Smartphones, Τablets, Laptops, τηλεοράσεις και αξεσουάρ.

Στις μέχρι τώρα αγορές των καταναλωτών από τα καταστήματα COSMOTE πρωταγωνιστούν τα Smartphones, ενώ μεγάλη είναι η κίνηση στα Tablets και στα αξεσουάρ.

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου[1], στα καταστήματα COSMOTE οι καταναλωτές θα βρουν δημοφιλή Smartphones[2] με έκπτωση έως 26%, Τablets4 με έκπτωση έως 30%, ενώ με έκπτωση έως 34% θα βρουν προϊόντα καρτοκινητής σε συσκευές και πακέτα σύνδεσης COSMOTE Mobile Internet με κάρτα. Επιλεγμένα Laptops διατίθενται φθηνότερα έως 37%, ενώ τηλεοράσεις διατίθενται με έκπτωση έως 23%. Μοναδικές εκπτώσεις περιμένουν τους καταναλωτές και σε Ασύρματα τηλέφωνα, Wearables και Αξεσουάρ.

Τα καταστήματα COSMOTE, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε Smartphones, Τablets και αξεσουάρ, δίνουν την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας σε απίστευτες τιμές. Παράλληλα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και να ζήσουν μία ξεχωριστή, ψηφιακή εμπειρία.

[1] Μέχρι τις 29/02/2016 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

[2] Οι εκπτώσεις σε Smartphones και Tablets ισχύουν για αγορά σκέτης συσκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου