24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΕΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.....ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...


....ΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ...


Την πρόθεση της κυβέρνησης να πληρώσει λεωφορεία προκειμένου να κατέβουν...
στο Σύνταγμα οι αγρότες... χωρίς τα τρακτέρ τους, αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας.

«Ουδέποτε στην Αθήνα και στο παρελθόν δεν είχαν μπει τα τρακτέρ. Εκείνο που προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση είναι να βάλει λεωφορεία στο μέρος εκείνο που θα σταματήσουν τα τρακτέρ για να μεταφέρει τους αγρότες στο Σύνταγμα», δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επομένως εκτίμησε ότι οι αγρότες θα κάνουν την κινητοποίηση τους και «άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ιδιαίτερα με το τρακτέρ ή όχι». 

«Θα υπάρχουν πούλμαν που θα επιβιβάζονται οι αγρότες για να πηγαίνουν στο Κέντρο της Αθήνας και να επιστρέψουν όποτε θέλουν. Η κυβέρνηση θα το πληρώσει, βεβαίως», εξήγησε.

Η πρόθεση σημείωσε «δεν είναι να αποκόψουμε την κινητοποίηση, ούτε έχει γίνει μέχρι τώρα πουθενά. Και στα διάφορα μέρη που έχουνε κλείσει την κυκλοφορία και μάλιστα σε σημεία σοβαρά για την οικονομία, όπως είναι τα σύνορα με τα φορτηγά κτλ δεν έχουμε λάβει μέτρα ακραία παρά το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα».

«Δεν κάνω υπόδειξη στο κίνημα των αγροτών αλλά η καλύτερη μέθοδος είναι η ενημέρωση του κόσμου. Δηλαδή μπορεί να δυσκολεύουν την διέλευση δίνοντας τους έντυπα, κουβεντιάζοντας μαζί με τους οδηγούς και μετά ας αφήνουν, απλώς να μην τους κόβουν. Δεν νομίζω ότι είναι επιτυχία, θα υπάρχει αντίδραση από άλλες κατηγορίες πολιτών», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου