24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Δεκτή η παραίτηση Σγουρίδη μετά το σάλο, αναζητείται αντικαταστάτης....Η παραίτηση Σγουρίδη έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό και η ανακοίνωση του αντικαταστάτη του θα γίνει μόλις επιστρέψει από την Σύνοδο Κορυφής.



Δεκτή έχει γίνει από τον πρωθυπουργό η παραίτηση του υφυπουργού Υποδομών Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις...
του ότι ο Αλ. Τσίπρας κορόϊδεψε τους αγρότες, όπως και οι προηγούμενοι, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές. 

Κυβερνητικές πηγές από τις Βρυξέλλες έλεγαν ότι η παραίτηση Σγουρίδη έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό και η ανακοίνωση του αντικαταστάτη του θα γίνει μόλις επιστρέψει από την Σύνοδο Κορυφής.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης το Μέγαρο Μαξίμου σε ανακοίνωσή του σημείωσε πως «ο Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, για λόγους ευθιξίας, έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του Πρωθυπουργού. Ο Πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες».
Τι προηγήθηκε

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (στο MAXIMUM 93,6) ο κ. Σγουρίδης υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, όπως έκαναν παλαιότερα οι πρώην Πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να κερδίσει τις ψήφους τους και τις εκλογές. 

Συγκεκριμένα επισήμανε πως «οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν, αλλά από αυτά που έλεγαν. Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;», ο υφυπουργός απάντησε... «όπως και ο προηγούμενος με το Ζάππειο 1, το Ζάππειο 2, το Ζάππειο 3, όπως τα λεφτά υπάρχουν»!

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα». 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο υφυπουργός επιχείρησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του και να δώσει διαφορετικό περιεχόμενο σε όσα είπε το πρωί. Δεν εννοούσα ότι ο πρωθυπουργός κορόιδεψε τους αγρότες, ο Τσίπρας δεν είναι ούτε Παπανδρέου, ούτε Σαμαράς, δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου