24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.... Στα χέρια του Τσίπρα η παραίτηση Σγουρίδη!



Την παραίτησή του υπέβαλε αργά το βράδυ ο Παναγιώτης Σγουρίδης μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε.. τους αγρότες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης: «Ο Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, για λόγους ευθιξίας , έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του Πρωθυπουργού. Ο Πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες».
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από παρέμβαση της κυβετνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, ο κ. Σγουρίδης επιχείρησε να ανασκευάσει τις πρωινές του δηλώσεις. Ωστόσο ο σάλος που είχε προκληθεί ήταν ήδη μεγάλος ενώ και οι «διορθωτικές» δηλώσεις που έκανε δεν ήταν ικανές να καλύψουν όσα είχε πει νωρίτερα αφού υπήρχαν ηχητικά ντοκουμέντα που ακουγόταν ξεκάθαρα όσα έλεγε για τον Αλέξη Τσίπρα.
Πλέον αυτό που απομένει είναι να δούμε ποιες αποφάσεις θα λάβει ο Πρωθυπουργός το Σαββατοκύριακο που επιστρέφει από τις Βρυξέλλες.
http://www.crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου