24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Πλούσια ζωή με ...πλαστές πιστωτικές έκαναν δυο απατεώνες στη Κρήτη



Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα Χανιά..


δύο αλλοδαποί υπήκοοι Μαλαισίας, ηλικίας 27 και 19 ετών, για χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών.


Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ..
πλαστογραφία, απάτη και παράβαση της Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ενημερώθηκαν, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και Χανίων, σχετικά με την προσπάθεια αγοράς κοσμημάτων από κοσμηματοπωλείο με την χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών-κλώνων.

Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, μετέβησαν στο εν λόγω κατάστημα και αφού εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς, στη συνέχεια τους οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Από την περαιτέρω έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι δράστες, αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να πραγματοποιήσουν αγορά ρολογιού χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ, χρησιμοποιώντας δύο πλαστές κάρτες.

Στη κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 55 κάρτες, οι οποίες ήταν εμφανώς πλαστές, κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. ενοικιαζόμενο όχημα που χρησιμοποιούσαν ο 27χρονος και ο 19χρονος και σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χάρτες των Χανίων με χειρόγραφες επισημάνσεις εμπορικών καταστημάτων και κοσμηματοπωλείων και ακόμη 1 κάρτα εμφανώς πλαστή.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι οι ανωτέρω είχαν αφιχθεί από την Αθήνα στα Χανιά, ενώ προχθές (19.04.2016) χρησιμοποιούσαν τις εν λόγω κάρτες πραγματοποιώντας αγορές και είχαν επιτύχει τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο που διέμεναν, καθώς και την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων, με τη χρήση πλαστής πιστωτικής κάρτας, αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό, παράνομο περιουσιακό όφελος 1.500 ευρώ.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Χανιά την 19 και 20.04.2016, ενώ είχαν εκδοθεί αεροπορικά εισιτήρια αναχώρησης τους από τη χώρα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου