24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Καταγγελία Κύζα... "Με πήρε τηλέφωνο κάποιος Μελισσανίδης"



  Εγγραφη αναφορά προς την ΚΕΔ προχώρησε ο διαιτητής Γιώργος Κύζας 

που είχε κληθεί να διευθύνει την αναμέτρηση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ατρόμητος-ΑΕΚ, στην οποία αναφέρει ότι πριν ..από τη σέντρα του αγώνα δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον άνδρα που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL", ο διεθνής ρέφερι αναφέρει στην επιστολή του ότι δέχθηκε κλήση από σταθερό τηλέφωνο με εμφανή τον αριθμό και ο συνομιλητής του, του συστήθηκε ως "Δημήτρης Μελισσανίδης". Του είπε πως ξέρει ότι είναι καλός διαιτητής, αλλά ξέρει με ποιον τρόπο έγινε διεθνής και με ποιους μιλάει και συναναστρέφεται.

Ο Κύζας του απάντησε πως δεν γνωρίζει αν όντως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεδομένου ότι δεν έχουν ξαναμιλήσει στο παρελθόν και τον ρώτησε τι εννοεί. Ο άνδρας στο τηλέφωνο του ζήτησε μια δίκαιη διαιτησία (50-50) και τόνισε πως θα πρέπει να έχει το νου του, καθώς σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν όλα όσον αφορά τη διαιτησία.

Σύμφωνα με τον Κύζα, η συνομιλία κράτησε πέντε λεπτά και μόλις ολοκληρώθηκε, αναζήτησε τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, τον οποίο ενημέρωσε προφορικά για όσα είχαν συμβεί. Στη συνέχεια, ως γνωστόν, μετέβη στο Περιστέρι και σφύριξε την αναμέτρηση Ατρόμητος-ΑΕΚ, όπου καταλόγισε σωστά ένα πέναλτι σε χέρι του Λαμπρόπουλου.

Πάντως όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα "GOAL", ο αριθμός σταθερού τηλεφώνου από τον οποίο δέχθηκε κλήση ο Κύζας δεν παραπέμπει σε γνωστούς εταιρειών ή προσώπων που να σχετίζονται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

http://www.contra.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου