24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

O επιχειρηματίας Μιχάλης Γιατράκης που γάζωσαν άγνωστοι με 14 σφαίρες στoν Αλιμο



ρεπορτάζ της Μαρίνας Νικολάκη 

Aθλητής του body building και ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου ήταν ο επιχειρηματίας Μιχάλης Γιατράκης που γάζωσαν άγνωστοι...
με 14 σφαίρες στην οδό Κεφαλληνίας 14 στον Αλιμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίνας Νικολάκη στο pronews.gr.

Ο Γιατράκης είχε απασχολήσει στο παρελθόν την δικαιοσύνη για υπόθεση ναρκωτικών, είχε καταδικαστεί και είχε αποφυλακιστεί το 2009. 

Oι δράστες που επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW προσέγγισαν εκείνο του επιχειρηματία, ιδιοκτήτη μπαρ και άνοιξαν πυρ εναντίον του με πολεμικό καλάσνικοφ. Λίγο αργότερα το θύμα κατέληξε στα σοβαρά τραύματά του, ενώ στο σημείο της επίθεσης ήταν η σύζυγος του, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Μερικά λεπτά μετά τους πυροβολισμούς, η πυροσβεστική έλαβε σήμα για φωτιά σε αυτοκίνητο πίσω από τα κρατητήρια του Ελληνικού. Τα χαρακτηριστικά του οχήματος παράπεμπαν σε αυτό της διαφυγής των δραστών. Το όχημα με πλαστές πινακίδες είχε κλαπεί και η κλοπή είχε δηλωθεί σε Α.Τ της Νέας Σμύρνης.

Οι αστυνομικοί στο πορτμπαγκάζ εντοπίζουν ένα πολεμικό όπλο και γεμιστήρες. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα στην Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστική εξέταση και εξερεύνηση για γενετικό υλικό και αποτυπώματα. Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβαν τις έρευνες, και επιχειρούν να εντοπίσουν τα κίνητρα των δραστών λαμβάνοντας καταθέσεις από το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους.

Η πολυκατοικία που έμενε ο επιχειρηματίας 


Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 42χρονος ετοιμαζόταν να μπει σε αυτοκίνητο φίλου του, μάρκας Τσερόκι, έξω από το σπίτι του, στην οδό Κεφαλληνίας 14. Ένα μαύρο όχημα μάρκας BMW, σταμάτησε δίπλα του και οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ. Η σύζυγός του, ακούγοντας τους πυροβολισμούς, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού και αντίκρισε σοκαρισμένη τον νεκρό άντρα της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, ενώ δόθηκε σήμα για την αναζήτηση του οχήματος και των δραστών.
Λίγη ώρα αργότερα, η Πυροσβεστική υπηρεσία έλαβε σήμα για μια πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό, τα χαρακτηριστικά του οποίου έμοιαζαν με αυτό των δραστών.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε μέσα στο όχημα οπλισμός, πιθανότατα τα καλάσνικοφ της επίθεσης και γεμιστήρες. Τα ευρήματα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στο εγκληματολογικό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Το όχημα με πλαστές πινακίδες είχε κλαπεί και η κλοπή είχε δηλωθεί σε Α.Τ της Νέας Σμύρνης.
Εδώ έκαψαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.


Aυτό είναι το club που διατηρούσε ο 42χρονος

Ως «χώρος καλαίσθητος και πολυτελής με μεγάλα άνετα δωμάτια με ντους και πετσέτες μιας χρήσης» και με «Κορίτσια τα πιο καλλίγραμμα και εντυπωσιακά της Αθήνας» διαφημίζεται στο διαδίκτυο το νυχτερινό κέντρο του Μιχάλη Γιατράκη.

Στη διαφημιστή ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφέρεται επίσης οτι «όλες οι κοπέλες που εργάζονται σε εμάς είναι απολύτως υγιείς και πληρούν τους απαραίτητους όρους και πρόσφατους ιατρικούς ελέγχους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου