Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Η πανέμορφη Βουλγάρα δικηγόρος που μετέφερε 3.000 ελληνικές επιχειρήσεις στη Σόφια!

Η Ελλάδα θα ξεψυχήσει στα χέρια των κατσιαπλιάδων του ΣΥΡΙΖΑ. Οι οποίοι είναι τόσο Κατσιαπλιάδες ώστε αναζητούν χρήσιμους ηλίθιους που ψήφισαν ΝΑΙ στην Ευρώπη ώστε να επενδύσουν και ...να πάρει μπρος η ανάπτυξη. Την ίδια ώρα ο Κυρίτσης ζητεί από την Εφορία να εντοπίσει όσους ψήφισαν ΝΑΙ και να τους πάρει το σκαλπ. Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι Κατσιαπλιάδες χωρίς Ορια. Μόλις σήμερα Κυριακή ο Αλεξιάδης ανακοίνωσε νέους φόρους στην βενζίνη και η παπαρολογία συνεχίζεται.

Κι όλα αυτά σε ένα κράτος στο οποίο οι πολίτες χρωστάνε

86 δις ευρώ στην Εφορία,

107 δις ευρώ σε κόκκινα δάνεια,

37 δις ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία και

2,7 δις ευρώ στην αλανιάρα ΔΕΗ των Φωτόπουλων!


Πως απαντάνε οι Ελληνες φορολογούμενοι στο Μακελειό των Φόρων; Εγκαταλείποντας το χυδαίο, διεφθαρμένο, άθλιο παρακράτος που περνάει διατάξεις στα μουλωχτά για τις offshore των υπουργών και των βουλευτών την ίδια στιγμή που διαλαλεί στους χαχόλους ότι καταδιώκει την φοροδιαφυγή. Μιλάμε για την απέραντη υποκρισία μια κυβέρνησης διαψασμένων για αρπαχτή κατσιαπλιάδων τούς οποίους θα διαδεχτούν οι δεξιοί κατσιαπλιάδες.

 Κάτω από αυτές τις συνθήκες η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Αγγλία, η Αμερική, η Εσθονία αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για τους Ελληνες ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Είναι τέτοιο το πάθος για απόδραση από την Κατεχόμενη Ελλάδα που μόνο ένα δικηγορικό γραφείο της Βουλγαρίας

 έχει μεταφέρει στην Σόφια 3.000 ελληνικές επιχειρήσεις από την αρχή του έτους. Μόνο ένα δικηγορικό γραφείο. Μάλιστα η πανέμορφη Βουλγάρα δικηγόρος, που είναι επικεφαλής του γραφείου δεν προλαβαίνει να κάνει ραντεβού με τους Ελληνες φορολογικούς μετανάστες.

Τα στοιχεία της Βουλγάρας δικηγόρου (όνομα και τηλέφωνο) κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα συνομωτικά σαν να πρόκειται για το Ιερό Δισκοπότηρο. Η δίψα των Ελλήνων να φύγουν μακριά από το Κράτος των Κατσιαπλιάδων δεν έχει προηγούμενο…


http://kourdistoportocali.com/