Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Έπεσε θύμα απαγωγής ο επιθετικός του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο στο Μεξικό
Μια σοκαριστική είδηση για τον Άλαν Πουλίδο έρχεται από τα Μέσα του Μεξικού. Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, δημοσιεύματα στη χώρα αναφέρουν πως
ο επιθετικός του Ολυμπιακού έπεσε θύμα απαγωγής.


Ο Πουλίδο εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Στη συνέχεια οι δικοί του πήγαν στην αστυνομία, με πληροφορίες που προέκυψαν έπειτα από τις Αρχές να αναφέρουν πως απήχθη από αγνώστους. 


Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης φέρεται να είχε βρεθεί σε ένα πάρτι μαζί με την κοπέλα του και στη συνέχεια να παρασύρθηκε από έξι άτομα τα οποία -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- απελευθέρωσαν έπειτα το κορίτσι. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημο ανακοινωθέν (κάτι που αναμένεται να γίνει στις προσεχείς ώρες). 

Ωστόσο ο τηλεοπτικός σταθμός «Millenio» επικοινώνησε με τον αδερφό του Πουλίδο, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξαφάνιση του παίκτη και τους φόβους για απαγωγή του. Την ίδια ώρα, η πιθανότητα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο ενισχύεται από το γεγονός ότι η πόλη Victoria, όπου και εξαφανίστηκε, έχει γίνει πολλές φορές τόπος αντίστοιχων περιστατικών.

 Πάντως η Αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες για τον εντοπισμό του Πουλίδο, στις οποίες φέρεται να χρησιμοποιούνται ακόμα και ελικόπτερα.

ΠΗΓΗ: ΣΠΟΡ FM