Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον «δράκο του Αμαρουσίου»
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την τελευταία επίθεση του «δράκου του Αμαρουσίου» το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Η κάμερα κατέγραψε τι έγινε λίγο μετά την επίθεση του άνδρα σε 39χρονη γυναίκα, η οποία ..
μόλις είχε ξεφύγει και καλούσε σε βοήθεια.


Όλα έγιναν επί της οδού Αγράφων στο Μαρούσι. Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο δημοσιεύτηκαν από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα της Κυριακής» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο «δράκος» ακολουθούσε για πολλή ώρα τη γυναίκα πριν της επιτεθεί από πίσω και επιχειρήσει να την παρασύρει σε πάρκινγκ.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και χτύπησε τον επίδοξο βιαστή της, αναγκάζοντάς τον σε φυγή. Όπως φαίνεται από τις εικόνες, κρατάει την πλάτη της, χτυπημένη. Από τις φωνές της, οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια και μία ώρα αργότερα, ο άνδρας που της επιτέθηκε συνελήφθη. Η 39χρονη κλήθηκε από την αστυνομία στο Α.Τ. Αμαρουσίου και εκεί αναγνώρισε τον δράστη.

Αυτοψία με τον «δράκο» στο πάρκινγκ που δολοφονήθηκε η Αγραφιώτου

Αυτοψία με τον «δράκο» στο υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι, που δολοφονήθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου, έκαναν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ. Στο υπόγειο γκαράζ του αμαρουσιου που δολοφονήθηκε η 69 χρονη συνταξιούχος, πήγαν αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικοί της ασφαλείας τον 30 χρόνο βιαστή και βασικό ύποπτο για τη δολοφονία.

Η φράση κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του « δράκου» «ότι σε κάποιο υπόγειο χώρο που δεν θυμάται είχε επιτεθεί και σε μια ακόμη γυναίκα» έκανε τους αστυνομικούς να προβληματιστούν και να τον υποψιάζονται ως δράστη της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου. Έτσι συνοδεία πέντε αστυνομικών μετέφεραν τον δράκο στο σημείο που βρέθηκε η σορός της γυναίκας μήπως από τη στάση του άνδρα και όσα θα τους έλεγε εκεί, έβγαζαν κάποιο συμπέρασμα. Προσπάθησαν να διαπιστώσουν αν οι κινήσεις του


 30 χρόνου στο υπόγειο πάρκινγκ θα έδειχναν οτι γνώριζε το χώρο-το πάρκινγκ και το κλιμακοστάσιο- και γενικά αν η συμπεριφορά του θα πρόδιδε ότι έχει σχέση με τη δολοφονία . Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, από υψηλόβαθμους αξιωματικούς, ο 30 χρόνος έδειχνε οτι ο χώρος του ήταν εντελώς «ξένος» και άγνωστος. Δεν μπορούσε καν να προσανατολιστεί, λένε αστυνομικές πηγές στο CNN Greece. 

Παρά το γεγονός ότι έμειναν αρκετή ώρα και περπάτησαν και στους τρεις ορόφους του υπογείου πάρκινγκ, στο Μαρούσι, η συμπεριφορά του δεν έδωσε ικανά στοιχεία ώστε οι αρχές να βγάλουν κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

 Αν μάλιστα συνυπολογίσει κάποιος οτι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων ήταν αρνητικά και οι κάμερες ασφαλείας δεν έχουν κρατήσει το υλικό από την επίμαχη μέρα, τότε σίγουρα μιλάμε για τοίχο στις έρευνες, ανέφερε αξιωματικός της ασφάλειας. Το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου βρέθηκε στο τρίτο υπόγειο πάνω από πολυκαταστήματα και διαμερίσματα στο Μαρούσι.

ΠΗΓΗ: cnn.gr