24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

«Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο» – Τι λένε στο …λιμάνι


Με βάση τα ρεπορτάζ στο Μεξικό υπήρξε τηλεφώνημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (2 τα ξημερώματα) προς τις Αρχές που ενημέρωνε για πιθανή απαγωγή του Άλαν Πουλίδο! Μάλιστα η κλήση αυτή επέφερε αναστάτωση διότι ο παίκτης δεν μπορούσε να βρεθεί από κανέναν και άρχισαν έτσι οι πληροφορίες και οι αναφορές πως έχει πέσει θύμα απαγωγής. Οι Αρχές ξεκίνησαν άμεσα έρευνα με στόχο να βρεθεί ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Το τηλεφώνημα κινητοποίησε τις Αρχές για να βρεθούν στην περιοχή της Ciudad Victoria, όπου πιθανότατα απήχθη ο διεθνής άσος. Πηγές κοντά στην αστυνομία αλλά και πληροφοριοδότες ανέφεραν πως τις τελευταίες ημέρες ο Πουλίδο είχε απειληθεί έντονα… Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ένα ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες και να γυρίσει σώος και αβλαβής σπίτι του ο Πουλίδο.

Το ψάχνουν πολύ σοβαρά στον Ολυμπιακό

Στο Λιμάνι έχει σημάνει ένας μίνι… συναγερμός για το θέμα αυτό. «Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα, όμως είναι κάτι που το ψάχνουμε και το κοιτάμε πολύ σοβαρά», είναι η ενημέρωση που υπάρχει από πλευράς των ερυθρόλευκων. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα ερευνήσει πολύ προσεκτικά και επισταμένα το τι συνέβη και θα προχωρήσει σε σχετική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου