24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ...



Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν δεκάδες άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται κοντά...
σε βενζινάδικο κεντρικού δρόμου στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν δύο οπλισμένοι άνδρες άρχισαν ..να πυροβολούν. Αποτέλεσμα ήταν δύο άτομα να χάσουν τη ζωή τους και άλλα έξι να τραυματιστούν, ενώ σφαίρες χτύπησαν και τη μία αντλία του βενζινάδικου, με συνέπεια να τυλιχτεί στις φλόγες.




Ο ένας πολίτης έχασε τη ζωή του από σφαίρα που διαπέρασε το τζάμι του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε. Η αστυνομία επενέβη με μεγάλο αριθμό αστυνομικών δυνάμεων, εκκενώνοντας την περιοχή σε ακτίνα αρκετών μέτρων.

Πολλά αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τις σφαίρες, καθώς οι δύο οπλοφόροι πυροβολούσαν προς κάθε κατεύθυνση. «Επικράτησε μεγάλος πανικός», δήλωσε ένας αστυνομικός, ενώ οι δράστες, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ήταν και οι δύο άνδρες, λευκοί ή Ισπανοί. Ο ένας από τους δύο έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου