24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Για τις σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας συζήτησαν κατά τη διάρκεια της μεταμεσονύχτιας συνάντησής τους στο Καβούρι, οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Βλαντιμίρ Πούτιν.

 


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκε...

στο επιχειρησιακό θετικό κλίμα, υπογραμμίζοντας ότι συμφώνησε σε πάρα πολλά θέματα με την ελληνική πλευρά.
«Είναι χαρά μου που σας.. γνωρίζω προσωπικά», είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Βλαντιμίρ Πούτιν, δηλώνοντάς

 του ότι ευελπιστεί το ρωσικό ενδιαφέρον να βρει την ανταπόκριση και από τα άλλα κόμματα του Κοινοβουλίου.
Ευχαριστώντας τον, ο αρχηγός της ΝΔ απάντησε ότι υπάρχει διακομματική συμφωνία για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας με την Ρωσία.


Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε στον Ρώσο Πρόεδρο ότι έχει την τιμή να ηγείται του κόμματος που κατά την κυβερνητική του θητεία το 2004 - 2009, έκανε πάρα πολλές προσπάθειες για την προώθηση των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών. Αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών που ανάγονται στις κοινές παραδόσεις και την κοινή θρησκεία. Στο πλαίσιο αυτό πρόθεσή του είναι η περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.


Η χώρα μας, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει πάρα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και δεν θα βγει από τον φαύλο κύκλο χωρίς ξένες επενδύσεις.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η ΝΔ ως μεγάλο φιλελεύθερο κόμμα, παραμένει υπέρμαχη των αποκρατικοποιήσεων και των μεγάλων ξένων επενδύσεων, που μπορούν να πάνε πέρα και από τον τουρισμό.

Χαιρόμαστε είπε, που η κυβέρνηση, έστω και καθυστερημένα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.
Αναφερόμενος στα φλέγοντα γεωπολιτικά θέματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η Ρωσία μπορεί να παίξει σημαντικότατο ρόλο, ειδικότερα στην επίλυση του Κυπριακού, καθ’ ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας, παρά την κινητικότητα που παρουσιάζεται. 

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου