24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Εδώ είναι το… ζουμί....ΨΥΧΑΡΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ....ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ....ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΠΑΜΕ  ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ....10/12/11

Καταγγελία βόμβα: Έδωσαν τον χρυσό της Ελλάδας για υποθήκη έναντι των Swaps;

Ο Σημίτης το 2003 πούλησε 20 τόνους χρυσού που ανήκε στον Ελληνικό λαό…
Όλα ξεκίνησαν με την ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτη, με την οποία ζητούσε να μάθει τα αποθεματικά του Ελληνικού κράτους σε χρυσό αλλά και το που βρίσκονται…
Η απάντηση που πήρε, όχι από τον αρμόδιο υπουργό αλλά από την τράπεζα της Ελλάδας και τον κύριο Προβόπουλο είναι ότι “μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού για ιστορικούς λόγους”!! 

Εδώ είναι το… ζουμί ....


1ον Ποιοί είναι αυτοί οι “ιστορικοί λόγοι”; 

2ον πόση είναι ποσότητα του χρυσού που βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού, και πότε… έφυγε; 

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία διευθυντή τράπεζας που έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό “kontra” και σε βραδινό δελτίο ειδήσεων, ο χρυσός βρίσκεται στην Αμερικάνικη τράπεζα, υποθηκευμένος! αναφέροντας ξεκάθαρα ότι μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται στην Αμερική και την τράπεζα Merill Lynch, ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps των Σημίτη – Παπακωνσταντίνου! 

H καταγγελία είναι μία… «βόμβα» που πρέπει να διερευνηθεί. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε μόνο ότι στην Goldman Sachs είχαν δοθεί ως collaterals τα έσοδα των αεροδρομίων, για να εξασφαλίσουν την είσπραξη της μίζας τους. Τώρα όμως βγαίνει στην επιφάνεια ένα θέμα που αν επαληθευτεί, είναι για να τους κρεμάσουμε με συνοπτικές διαδικασίες. 
Είναι γνωστό ότι ο Σημίτης πούλησε 20 τόνους από τον χρυσό της χώρας και ήταν ο μοναδικός πρωθυπουργός στην ιστορία που πούλησε χρυσό σε περίοδο ειρήνης, αλλά εδώ μυρίζει μπαρούτι.

(Το 2003 επειδή η χώρα είχε μείνει χωρίς ρευστό και έπρεπε να προχωρήσουν και να ετοιμάσουν τα γηπεδα των Ολυμπιακών αγώνων και να κάνουν το γνωστό φαγοπότι, ένας απο τους χειρότερους πρωθυπουργούς που πέρασε ποτέ απο την Ελλάδα,ο Κώστας Σημίτης, πούλησε 20 τόνους χρυσού μόνο προς 200 ευρώ την ουγκιά (μαζί με τον φίλο του τον Καρατζά), αυτο που ακούσατε ναι, ΠΟΥΛΗΣΕ 20 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ).

Μήπως ξεπούλησαν και τον υπόλοιπο η τον έβαλαν ενέχυρο; Δεν ζητάμε την παρέμβαση της δικαιοσύνης διότι δεν υπάρχει εάν είναι να… ακουμπήσει τέτοια θέματα, αλλά υπάρχει έστω ένας έντιμος πολιτικός να ασχοληθεί πραγματικά με το θέμα; 

Επισήμως η Ελλάδα έρχεται 30ή στην κατάταξη του World Gold Council για τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του WGC για το β΄ τρίμηνο 2010, η Τράπεζα της Ελλάδος έχει στην κατοχή της 112 τόνους χρυσού, που αντιστοιχούν στο 75% των συνολικών της αποθεμάτων (το δεύτερο υψηλότερο μετά την Πορτογαλία). Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκαν οι ΗΠΑ, η Γερμανία, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ιταλία, η Γαλλία και η Κίνα. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατατάσσεται στη 12η θέση, ενώ μία θέση υψηλότερα από την Ελλάδα, στην 29η, βρέθηκε η Τουρκία με αποθέματα 116 τόνων.

10/12/11

ΝΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ  Η  ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ

http://anasxesi.blogspot.gr/2011/12/2003-20.html

https://olympia.gr/2011/01/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου