24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ: Η ταρίφα του πλαστού πτυχίου .... Δείτε τι πλήρωναν για τίτλους-μαϊμού με στόχο τη πρόσληψη στο Δημόσιο!


Σε αποκαλύψεις-σοκ για το θέμα των πλαστών πτυχίων προχώρησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Λειτουργών Εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ). Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, ο Μιχάλης Κουρουτός ...
τόνισε πως δεν είναι πλαστοί οι τίτλοι αλλά «παράνομοι και παράτυποι», δηλαδή «τίτλοι σπουδών χωρίς να έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα».

«Είναι πτυχία-μαϊμού. Μιλάμε για 700 τίτλους σπουδών στην ίδια πόλη. Πήγαιναν και αγόραζαν έναν τίτλο σπουδών. Πλήρωναν από 5.000 έως 15.000 ευρώ τον τίτλο χωρίς να έχουν παρακολουθήσει ποτέ» τόνισε ο ίδιος. Σύμφωνα με τον κ. Κουρουτό, είναι πολύ περισσότεροι από 2.000 όσοι έχουν μπει με τέτοια πτυχία-«μαϊμού» στο Δημόσιο. «Είναι μεγάλη κοινωνική αδικία και από πίσω κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες και τοπικά συμφέροντα. Να ακυρωθούν οι τίτλοι και να πάνε σπίτι τους» τόνισε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου