24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ντόρα Μπακογιάννη .... «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει πολιτική» για την Θράκη




«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντέξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»..


όπως εκτιμά η πρώην υπουργός Εξωτερικών και στέλεχος της ΝΔ,Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στο ΑΜΠΕ. «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί...
να προκαλέσει εξελίξεις ανά πάσα στιγμή, αφού η μοναδική συγκολλητική ουσία είναι η εξουσία» επισημαίνει χαρακτηριστικά.


Η επικεφαλής της ΟΔΕ Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει ότι δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία τής κυβέρνησης για τη βελτίωση της κατάστασης στην οικονομία και υποστηρίζει ότι «το χειρότερο όλων είναι ότι η κυβέρνηση δεν θα πιάσει τους οικονομικούς στόχους με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του "κόφτη" που θα φέρει νέα ύφεση».
Δηλώνει ακόμη ότι η ΝΔ θα διεκδικήσει μία νέα 

βιώσιμη συμφωνία με λιγότερους φόρους. Υπογραμμίζει ότι η νέα ηγεσία του κόμματος εξελέγη από την κοινωνία και «είναι απολύτως ελεύθερη να κινηθεί μέσα στο πλαίσιο της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας γιατί δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν».
Επίσης, η κ. Μπακογιάννη εκτιμά ότι οι σχέσεις με την Τουρκία έχουν περάσει σε νέα φάση, δεν κρύβει την ανησυχία της για την εξέλιξη στο προσφυγικό από τη σύγκρουση ΕΕ-Τουρκίας, ενώ για τη Θράκη λέει ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου