24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ από την κυβερνητική ανικανότητα ακόμη και ο Κόκκαλης σηκώνει ψηλά τα χέρια



Να διαγραφεί η λέξη ανάπτυξη από όλες τις ομιλίες των ελλήνων πολιτικών!!!

 ΣΟΚ και ΔΕΟΣ από την κυβερνητική ανικανότητα. Σ΄αυτό προσθέστε και την εφιαλτική πραγματικότητα και θα έχετε ένα εκρηκτικό κοκτέηλ. Τι συνέβη πριν ..λίγο; Για ακούστε:

O Σωκράτης Κόκκαλης έφτασε στο σημείο να πει

-Να διαγραφεί η λέξη ανάπτυξη από όλες τις ομιλίες των ελλήνων πολιτικών!!!

Γύρευε σε τι απελπιστική κατάσταση τον έχουν φέρει οι εγχώριες κυβερνήσεις διαχρονικά αλλά και οι μεταμοντέρνοι κατσιαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή από το Βερολίνο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε βγει το 2014 από τον μηχανισμό στήριξης, αλλά κάτι τέτοιο κατέστη ανέφικτο λόγω των υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για παραμονή στην Ευρωζώνη χωρίς μεταρρυθμίσεις!!!

Πρόσθεσε ακόμη πως η κατάσταση “είναι εξαιρετικά δύσκολη” για την Ελλάδα και ότι η Αθήνα θα πρέπει να συνεχίσει και στο μέλλον στον δύσκολο δρόμο, εάν επιθυμεί να εξακολουθήσει να υπολογίζει στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.

ή διάθεση, “να διαγραφεί η λέξη ανάπτυξη από όλες τις ομιλίες των ελλήνων πολιτικών”, διότι χωρίς τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων από το κράτος ο στόχος της ανάπτυξης θα παραμείνει ουτοπικός.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τώρα μιλώντας στην ετήσια γενικής συνέλευσης των μετόχων της Intralot έφερε ως παράδειγμα την Τουρκία η οποία για μία περίπου δεκαετία και έως τα τέλη του 2000 αντιμετώπιζε σοβαρή οικονομική κρίση, πέτυχε ωστόσο να αντιπαρέλθει τις δυσκολίες και να σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη, καθώς απέκτησε μία κυβέρνηση που στήριξε τις επιχειρήσεις, έχοντας βεβαίως την ευελιξία ενός εθνικού νομίσματος. “Η Ελλάδα αναγκάζεται να έχει το πιο σκληρό νόμισμα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε για αυτό”, σημείωσε ο κ.Κόκκαλης.

Προχωρώντας στην τοποθέτησή του, ο κ. Κόκκαλης χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός ότι μία εταιρεία σαν την INTRALOT με πρωτοποριακή τεχνολογία, που απασχολεί χιλιάδες εργαζομένους, ποτέ δεν έτυχε ουσιαστικής υποστήριξης των ελληνικών κυβερνήσεων. “Αυτό δεν αφορά μόνο την Intralot αλλά πολλές ελληνικές εταιρείες και είναι ο βασικός λόγος που η χώρα αναγκάζεται να προχωρεί σε αύξηση του δανεισμού της σε απαράδεκτα επίπεδα. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομολόγος για να αντιληφθεί ότι το χρέος αυτό δεν είναι βιώσιμο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου