ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Σάλος έχει ξεσπάσει από την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση.....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ...ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣάλος έχει ξεσπάσει από την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος σε άρθρο του στην «Αυγή» ανέφερε ότι η κυβέρνηση ψηφίστηκε «για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη ...
στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει».

Επισήμως, από την πλευρά της κυβέρνησης, δεν υπήρξε δήλωση για το ζήτημα, το οποίο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση, αλλά και ενδοκυβερνητικούς τριγμούς. Εκ μέρους του μικρού κυβερνητικού εταίρου, ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος έκανε λόγο για «έκπληξη και προβληματισμό» έναντι της αναφοράς Κυρίτση και προσέθεσε ότι «η τιμωρητική διάθεση απέναντι σε όσους ψήφισαν είτε “Ναι” είτε “Οχι” δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση χαρακτηριστικό και προσέγγιση αυτής της κυβέρνησης».

Σε ανάλογο κλίμα ήταν και η δήλωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη.


Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μάρδας του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε αποστάσεις από τις απόψεις του Γ. Κυρίτση και τόνισε ότι δεν μπορεί ένα κράτος να εφαρμόσει αυτά που λέει ο βουλευτής.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter, επισήμανε ότι «είτε ψήφισαν “Ναι” είτε “Οχι” όλοι οι Ελληνες υποφέρουν από τα μέτρα Τσίπρα». Σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. αναφέρει ότι «ο κ. Κυρίτσης είναι το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα. Το αποκρουστικό πρόσωπο του διχασμού, του φθόνου και του μίσους». Παράλληλα, ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεόδωρος Καράογλου αναφέρθηκε σε «πολιτικά ανήθικη και εθνικά επικίνδυνη άποψη» και ζήτησε να παρέμβει η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής άμεσα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε την επίμαχη τοποθέτηση «ανατριχιαστικές δηλώσεις εμφυλιοπολεμικού κλίματος», οι οποίες «καταδεικνύουν το πώς βλέπει η συγκυβέρνηση τη μεσαία τάξη».