24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Βουλγαρία......Έκρηξη με ένα νεκρό σε εργοστάσιο κατασκευής οπλισμού





Μία έκρηξη χθες βράδυ στις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου εργοστασίου ...
κατασκευής οπλισμού της Βουλγαρίας Arsenal, στο κέντρο της χώρας, είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός εργαζομένου,.. ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.
Εκπρόσωπος του υπουργείου δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερ πως η έκρηξη, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας 52χρονος, σημειώθηκε στις 22.30, τοπική και ώρα Ελλάδος, στη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στην πόλη Μούγκλιζ, 250 χλμ ανατολικά της Σόφιας.


«Δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες», ανακοίνωσε η ίδια εκπρόσωπος.
Οι βουλγαρικές αρχές έχουν διατάξει έρευνα για τις συνθήκες του θανατηφόρου συμβάντος. Τον περασμένο μήνα άλλοι δύο εργαζόμενοι βρήκαν τον θάνατο από έκρηξη στην Arsenal, από την οποία μάλιστα προκλήθηκε και πυρκαγιά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Πολλά είναι τα σοβαρά ατυχήματα που έχουν καταγραφεί στην αμυντική βιομηχανία της χώρας. Το 2014 μία σειρά από σοβαρές εκρήξεις σε εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών είχε κοστίσει τη ζωή σε 15 εργαζόμενους, στην πόλη Γκόρνι Λομ, 145 χλμ βορειοδυτικά της Σόφιας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου