24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Super League...Τον πρώτο λόγο για το… σεντόνι ο ΠΑΟΚ μετά το 0-0 με την ΑΕΚ




Το προβάδισμα που έχει για την έξοδο στο Champions League έναντι των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ διατήρησε ο ΠΑΟΚ, μετά το σημερινό 0-0 με την Ένωση στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μετά το αποτέλεσμα.. αυτό τα πάντα θα κριθούν σε 48 ώρες (31/05), στην «αυλαία» των play offs και στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Ακόμη και με ισοπαλία ο «Δικέφαλος» παίρνει την πρώτη θέση και το «εισιτήριο» για τους προκριματικούς της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ το ίδιο θα ισχύσει για τον Παναθηναϊκό αν φύγει νικητής από την Τούμπα. Αντίθετα, η ΑΕΚ έχασε απόψε κάθε ελπίδα για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από ένα δοκάρι είχαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ (11΄ Ροντρίγκες, 66΄ Αραβίδης), ενώ και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες (32΄ Τζαβέλλας, 49΄ Πέκχαρτ).

Ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη εικόνα από την Ένωση στην πρώτη μισή ώρα της αναμέτρησης, αλλά η αποβολή του Τζαβέλλα στο 32΄ για το φάουλ στον Πέκχαρτ (σωστή η απόφαση του διαιτητή) επέτρεψε στους «κιτρινόμαυρους» να κερδίσουν… μέτρα στο γήπεδο και να πάρουν την πρωτοβουλία. Μεγάλη φάση, πάντως, μπροστά στην εστία του Γλύκου δεν έβγαλε η ΑΕΚ κι έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν χωρίς γκολ στ΄ αποδυτήρια.

Οι Θεσσαλονικείς, πάντως, θα μπορούσαν να προηγηθούν στο διάστημα αυτό με τις δύο κλασικές ευκαιρίες που είχαν, στο 11΄ με το δοκάρι του Ροντρίγκες και στο 16΄ μετά την προβολή του Αθανασιάδη και την τεράστια επέμβαση του Ανέστη.

Μία μεγάλη φάση είχε η ΑΕΚ, στο 6΄, με τον Γιόχανσον σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Γλύκο.

Η αριθμητική ισορροπία στο ντέρμπι αποκαταστάθηκε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Πέκχαρτ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Βίτορ. Η ΑΕΚ ήταν πιο απειλητική με 10 παίκτες και στο 66΄ «άγγιξε» το γκολ, αλλά το πλασέ του Αραβίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην κορυφαία ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς μέχρι τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου