24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Βόμβες Ρέγκλινγκ κατά Βαρουφάκη: «Η πολιτική του κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στην Ελλάδα»




Ευθείες βολές κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι με την πολιτική Βαρουφάκη το κόστος για την Ελλάδα ξεπέρασε τα 100 δισ. ευρώ!

«Δεν υπάρχει επιστημονικός τρόπος να το υπολογίσει κανείς. Γνωρίζω ότι η ΤτΕ έχει υπολογίσει ένα ποσό ύψους 80 δισ. ευρώ αν δεν κάνω λάθος» είπε ο κ. Ρέγκλινγκ, προσθέτοντας στη συνέχεια και τις απώλειες του ΑΕΠ της χώρας. 
Συνεχίζοντας την εξήγησή του τόνισε:


Θα μπορούσε κανείς να σταθεί και στις προβλέψεις για την ανάπτυξη, που πριν αλλάξει η κυβέρνηση, η εκτίμηση του ΔΝΤ το Δεκέμβριο του 2014, είναι δημοσιοποιημένη, μιλούσε για ανάπτυξη στην Ελλάδα 2,5% το 2015 και 3,5% το 2016. Άρα αυτό αθροιστικά μας κάνει ανάπτυξη 6%. Αντιθέτως, αυτά τα δύο χρόνια είχαμε μικρή ύφεση, αυτό θα μπορούσε επίσης να μετρηθεί για να υπολογίσεις το κόστος.

Έξι μονάδες του ΑΕΠ, άρα αυτό κάνει περισσότερο από 100 δισ. ευρώ. Όπως είπα δεν υπάρχει επιστημονικός τρόπος, αλλά το κόστος ήταν πολύ μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου