24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Γαλλία-Ιρλανδία 2-1: Ένα μαγικό τετράλεπτο του Γκριεζμάν αρκούσε για τους «τρικολόρ»


Ούτε ο πιο αισιόδοξος Ιρλανδός φίλαθλος ίσως να μην περίμενε η ομάδα του να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Γαλλία μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Ρόμπι Μπρέιντ με ..εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 για την Ιρλανδία, με Πολ Πογκμπά να έχει κάνει την παράβαση, ανατρέποντας στην περιοχή τον Σέιν Λονγκ.

Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των τελικών του Euro, με το πιο γρήγορο να είναι αυτό του Ρώσου, Ντίτρι Κιριτσένκο, κόντρα στην Ελλάδα το 2004.Οι Γάλλοι έχασαν την ψυχραιμία τους, 


έχασαν 2-3 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, άλλα σε καμία αυτό αυτές δεν ανησύχησε ο Ράντολφ και μάλιστα πιο κοντά έφτασαν οι Ιρλανδοί στο δεύτερο γκολ, παρά οι Γάλλοι στο πρώτο 45άλεπτο στην ισοφάριση, με τον Λορίς στο 21' να αποκρούει το πλασέ του Μέρφι.

Ο Εν'Γκολό Καντέ είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα από νωρίς (χάνει το επόμενο ματς) και στο 46' ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τον αντικατέστησε με τον Κομάν, κάνοντας την Γαλλία πιο επιθετική, με τον Πογκμπά να γυρίζει πίσω μαζί με Ματουιντί και τον Γκριεζμάν να περνά 10άρι (εξτρέμς Κομάν και Παγέτ).

Η πρώτη καλή στιγμή για τους διοργανωτές στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 48', όταν από φάουλ του Παγέτ ο Πογκμπά πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κοσιελνί την δεύτερη, αστοχόντας μέσα από την μικρή περιοχή.

Το σουτ του Παγέτ στο 52' ήταν άστοχο και αυτό του Ματουιντί στο 56' απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ράντολφ, αλλά στο 58' δεν κατάφερε να σταματήσει την κεφαλιά του Γκριεζμάν και ο άσος της Ατλέτικο ισοφάρισε σε 1-1.


Ο Παγέτ έδωσε δεξιά στον Μπακαρί Σανιά και αυτός έκανε την σέντρα στο ύψος του πέναλτι. Αναφέραμε νωρίτερα πως Γκριεζμάν έπαιζε πλέον 10άρι, πίσω από τον Ζιρού δηλαδή και πίσω αυτόν πήρε την εξαιρετική κεφαλιά για να σκοράρει για δεύτερη φορά στην διοργάνωση.Μόλις 3 λεπτά αργότερα ο Γκριεζμάν σκόραρε ξανά, ολοκληρώνοντας την γαλλική ανατροπή στο 61'. Νίκησε τον Ράντολφ με αριστερό σουτ στο τετ-α-τετ,

 στο οποίο τον έβγαλε ο Ολιβιέ Ζιρού με εξαιρετική κεφαλιά πάσα από την σέντρα του Ραμί.Ξανά από άψογη συνεργασία με τον Ζιρού ο Γκριεζμάν έφυγε μόνος του προς την περιοχή και ο Σέιν Ντάφι πρόλαβε και τον ανέτρεψε πριν μπει σε αυτή, αλλά φυσικά για το φάουλ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.




Ο Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ πήρε την θέση του Ζιρού στο 73', στο 76' τον σταμάτησε ο Ράντολφ και στο 77' ο άσος της Τίγκρες είχε δοκάρι, ενώ και ο Γκριεζμάν έχασε ευκαιρία να κάνει χατ-τρικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου