24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 22 τόνοι μύδια. Σύλληψη 2 ατόμων


Είκοσι δύο τόνοι μύδια εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν το πρωί της Κυριακής από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ συνελήφθη ένας...
23χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου και ένας 44χρονος Έλληνας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή «Χαλάστρας» Θεσσαλονίκης, φορτηγίδα (σκάφος) να κινείται με σβηστά φώτα ναυσιπλοΐας και να προσεγγίζει την προβλήτα όπου στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκφόρτωση αλιευμάτων.

Φορτηγό–ψυγείο προσέγγισε την περιοχή και ξεκίνησε διαδικασία φόρτωσης παλετών με μύδια. Μετά το τέλος της φόρτωσης το φορτηγό ξεκίνησε με πορεία προς την Εθνική οδό, όπου εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε μέσα στην περιοχή Χαλάστρας Θεσσαλονίκης, από μεικτό κλιμάκιο στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και Γραφείου Αλιείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Κατά τον έλεγχο συνελήφθη ο 23χρονος αλλοδαπός οδηγός του φορτηγού καθώς δεν έφερε μαζί του δελτίο αποστολής και έγγραφο καταγραφής ζώντων δίθυρων μαλακίων, ενώ σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, η συγκεκριμένη περιοχή είναι υγειονομικά κλειστή για αλιεία – συγκομιδή – διακίνηση και διάθεση για ανθρώπινη κατανάλωση όλων των οστρακοειδών.

Μέσα στο φορτηγό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 22 τόνοι μύδια περιτυλιγμένα με νάιλον συσκευασία πάνω σε παλέτες. Στη συνέχεια στο σημείο έφθασε ένας 44χρονος, ο οποίος δήλωσε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του φορτίου και συνελήφθη επίσης.

Από τη Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το φορτηγό, ενώ η ποσότητα των οστράκων που κατασχέθηκε πρόκειται να καταστραφεί.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου