24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ – Τον χτυπούσαν με ανεμιστήρα πριν τον κάψουν!



Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 50χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένη την 15-6-2016 στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα έφερε τραύματα από θλών και τέμνον όργανο. Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι ένας 34χρονος ημεδαπός και η 19χρονη ημεδαπή σύντροφός του. Κατηγορούμενη, για υπόθαλψη εγκληματία, στην ίδια υπόθεση, είναι και μία επίσης 19χρονη ημεδαπή.

Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε μεταβεί στην Δραπετσώνα σε οικία που διέμεναν οι δράστες, σε στιγμή που η 19χρονη ήταν μόνη της και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της προσπάθησε να την παρενοχλήσει. Ωστόσο εισήλθε στην οικία ο 34χρονος και μόλις 

αντιλήφθηκε το περιστατικό, άρχισε να κτυπάει με τα χέρια και ένα ανεμιστήρα το θύμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, όπου συνεχίσθηκε ο ξυλοδαρμός και στο τέλος ο εμπρησμός του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου