24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Πρώην εστεμμένη καλλονή στο ψυχιατρείο της Αττικής μετά από βραδιά οργίων!



Πανέμορφη μελαχρινή, πρώην εστεμμένη καλλιστείων, που μεσουρανούσε πριν από μια πενταετία στον χώρο της μόδας, πρωταγωνίστησε σε μια βραδιά οργίων με τον σύντροφό της, γόνο πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογένειας, και ακόμη δύο νεαρούς, που όμως έμελλε να έχει πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς ο αγαπημένος της έπεσε θύμα βιασμού από τους δύο φίλους του!

Η εντυπωσιακή κοπέλα, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με επιχειρηματία bar restaurant της Μυκόνου, ενώ στο ερωτικό της παλμαρέ περιλαμβάνονται και άλλα «δυνατά» ονόματα του επιχειρηματικού, και όχι μόνο, κόσμου, είχε σχέση εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο με τον νεαρό, ο οποίος λόγω του οικογενειακού στάτους του και της δημοφιλίας των γονιών του βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας και των φλας των φωτογράφων!

Οι δυο τους, θέλοντας να κάνουν πιο «πικάντικη» την ερωτική ζωή τους, αποφάσισαν να πάρουν μέρος σε ένα ερωτικό «τετράγωνο» με δύο νεαρούς, με τους οποίους ο 30χρονος επιχειρηματίας έκανε κολλητή παρέα στα στέκια των νοτίων προαστίων.

Ωστόσο, τα ερωτικά παιχνίδια τους έγιναν υπό την επήρεια ναρκωτικών και, μάλιστα, αφού προηγουμένως η παρέα έκανε χρήση πολύ μεγάλης ποσότητας special K. Το αποκαλούμενο «ναρκωτικό των κλαμπ» , προκαλεί δυσκολία στην κίνηση, σοβαρές και έντονες παραισθήσεις, οράματα, σκοτοδίνες, ενώ σε συνδυασμό και με άλλες ουσίες μπορεί να επιφέρει ακόμη και ολική απώλεια των αισθήσεων. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη με το μοντέλο και τον σύντροφό της, αφού οι δυο τους κάποια στιγμή βρέθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και στη συνέχεια έχασαν κάθε επαφή με το περιβάλλον.

Ωστόσο, μέσα στην «παραζάλη» της, η μελαχρινή καλλονή αντιλήφθηκε ότι ο σύντροφός της έπεσε θύμα βιασμού (!) από τους δύο κολλητούς του. Η ίδια λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της παρακολουθούσε ανήμπορη τους δύο νεαρούς άνδρες να έρχονται σε παρά φύσιν επαφή μαζί του και να τον υποβάλλουν σε έναν μαραθώνιο βιτσιόζικων ερωτικών παιχνιδιών, ενώ εκείνος ήταν ανίκανος να αντιδράσει.

Το επόμενο πρωί ο επιχειρηματίας εκμυστηρεύτηκε στην αγαπημένη του ότι αισθανόταν φοβερούς πόνους στην ευαίσθητη περιοχή, χωρίς να θυμάται απολύτως τίποτε από όσα είχαν συμβεί την προηγούμενη νύχτα. Εκείνη, ακόμη συγκλονισμένη από όσα είχε δει, του αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια την αλήθεια, ζητώντας του επίμονα να καταγγείλουν στην Αστυνομία όσα έγιναν.

Ο νεαρός, φοβούμενος τον διασυρμό, την παρακάλεσε να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Νοσηλεύτηκε μετά τη φριχτή περιπέτεια

Η όμορφη κοπέλα, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, λίγο μετά κατέληξε σε ψυχιατρικό ίδρυμα (!) της Αττικής, όπου και παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλευόμενη, σε μια προσπάθεια να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, καθώς συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ακροβατεί μεταξύ ζωής και θανάτου.

Το χρονικό διάστημα που νοσηλεύτηκε δεχόταν ελάχιστες επισκέψεις φίλων και συγγενών, σε κάποιους από τους οποίους εκμυστηρεύτηκε τη φρικτή νύχτα που της «γύρισε το μυαλό». Οσοι τη γνώριζαν από παλιά δεν πίστευαν ότι η μελαχρινή καλλονή είχε γίνει πλέον σκιά του εαυτού της και περιφερόταν μεταξύ άλλων τροφίμων σε πτέρυγα ψυχιατρικής κλινικής!

Εκείνες τις ημέρες, φανερά καταβεβλημένη, εμπιστεύτηκε σε κάποιους δικούς της ανθρώπους ότι μόλις ορθοποδήσει, σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον των δύο νεαρών που κακοποίησαν άγρια τον σύντροφό της, με την ίδια μάρτυρα της αποτρόπαιης πράξης τους.

Αποζημίωση

Αντίθετα, όμως, με εκείνη, που φαίνεται αποφασισμένη να ζητήσει την τιμωρία των δύο νεαρών και παράλληλα να διεκδικήσει κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ως αποζημίωση για την ψυχική οδύνη στην οποία την υπέβαλαν, ο σύντροφός της, που εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να διαρρεύσει στο περιβάλλον του κάτι από τη «νύχτα των οργίων».

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι δύο νεαροί βιαστές του, οι οποίοι είναι γνωστοί σε όλη την «καλή κοινωνία» των νοτίων προαστίων, φέρεται ότι είναι εκείνοι που τις περισσότερες φορές προμήθευαν με ναρκωτικά τον ίδιο και τη σύντροφό του.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει απομακρυνθεί μετά το περιστατικό. Η κοπέλα, μάλιστα, απείχε τους τελευταίους μήνες από όλα τα κοσμικά events της Αθήνας, ενώ και η απουσία της από την κοσμική Μύκονο, όπου έκανε τα καλοκαίρια διακοπές διαρκείας, έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου