24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

"Γυαλιά καρφιά" τα έκαναν χθες οι αναρχικοί στο Πολυτεχνείο [εικόνες]


 Σε "κόλαση" μετατράπηκε χθες το Πολυτεχνείο από τα άγρια επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν μέσα και έξω από το χώρο του ιδρύματος. Για άλλη μια φορά οι γνωστοί άγνωστοι χτύπησαν ένα λεωφορείο και ένα τρόλεϊ έξω από το Πολυτεχνείο και
εν συνεχεία επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.



Η επίθεση των αντιεξουσιαστών ξεκίνησε λίγη ώρα μετά τις 12 τα ξημερώματα, όταν μία ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε από τον Πολυτεχνείο, ακινητοποίησε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, που εκτελούσε νυχτερινό δρομολόγιο, έβγαλαν έξω επιβάτες και οδηγό και το παρέδωσαν στις φλόγες.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στη μία μετά τη μεσάνυχτα όταν ομάδα αντιεξουσιαστών προερχόμενη από την πλατεία Εξαρχείων πυρπόλησε ένα λεωφορείο και ένα τρόλεϊ, έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και ακολούθως, όταν άρχισαν να αναπτύσσονται διμοιρίες των ΜΑΤ για να σταματήσουν τα επεισόδια, μπήκε στο Πολυτεχνείο.

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών ταμπουρώθηκε στο Πολυτεχνείο και άρχισε να πετά πέτρες και βόμβες μολότοφ στις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με χημικά. Λίγο αργότερα οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν και αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην περιοχή, ωστόσο, παραμένει κλειστό το ρεύμα της καθόδου της Πατησιών από το ύψος της Πανεπιστημίου έως την οδό Ιουλιανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου