Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Τραγωδία: Νεκρό εντοπίστηκε το παιδί στο φαράγγι του Βουραϊκού - Είχε εξαφανιστεί ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς τουΕντοπίστηκε λίγο μετά τις 8 μ.μ. η σορός του 9χρονου αγοριού που χάθηκε σήμερα στο φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού στη θέση «Σιφώνι», περίπου στο 7ο-8ο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής. του Οδοντωτού Διακοπτού-Καλαβρύτων. 

Σύμφωνα με το ...
 filodimos.gr πρόκειται για τον τραγικό επίλογο μιας μεγάλης επιχείρησης για τον εντοπισμό του παιδιού, το οποίο στην κυριολεξία εξαφανίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς του και άλλα 6 άτομα (εκ των οποίων 2 ακόμα παιδιά). 


Γύρω στις 2 το μεσημέρι και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι γονείς έχασαν το παιδί τους από το οπτικό τους πεδίο και αφού το έψαξαν χωρίς αποτέλεσμα, ειδοποίησαν τις αρχές που έσπευσαν με 10 άνδρες της Πυροσβεστικής, πενταμελές πεζοπόρο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ειδικό αναρριχητή και δύτες, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες. Μάλιστα, λόγω της ιδιαίτερης δυσκολίας της επιχείρησης, παρόντες ήταν ο συντονιστής κ. Νικολακόπουλος και ο διοικητής της Π.Υ. Αχαΐας κ. Ρουμελιώτης. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί βρέθηκε σχετικά κοντά στο σημείο απ΄ όπου έπεσε, ύστερα από τις έρευνες που πραγματοποιούσαν στο φαράγγι άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. 


Ακολούθησε ενημέρωση των αρχών και στην περιοχή έσπευσαν άνδρες της 6ης και της 1ης ΕΜΑΚ που ξεκίνησαν τις έρευνες μέσα στο νερό, αλλά και σε δυσπρόσιτα σημεία.