24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Γαλλία....Νεκρός ο δράστης του διπλού φονικού στα περίχωρα της πρωτεύουσας



Έπεσε από τα πυρά των αστυνομικών φωνάζοντας στα αραβικά «ο Θεός είναι μεγάλος» - Νωρίτερα είχε μαχαιρώσει τον αστυνομικό και είχε κρατήσει ομήρους τη σύζυγο και το τρίχρονο παιδί του

Υπόθεση ομηρίας βρίσκεται...
σε εξέλιξη στη Γαλλία σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. 

Όπως ανέφερε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία, ένας άνδρας εισέβαλε σε σπίτι στην περιοχή Ιβελίν, κοντά στο Παρίσι, μαχαίρωσε πολλές φορές τον ιδιοκτήτη αστυνομικό, ο οποίος ξεψύχησε και κρατά ομήρους τα μέλη της οικογενείας του, τη γυναίκα του και τον γιο του.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή περικυκλώνοντας το σπίτι, ενώ ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ακούστηκαν εκρήξεις από το εσωτερικό του σπιτιού, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης φώναζε συνθήματα υπέρ του Ισλάμ, χωρίς ωστόσο η πληροφορία να επιβεβαιώνεται επίσημα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, Πιερ-Ανρί Μπραντέ, δήλωσε πως «έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τον δολοφόνο» και ότι έχει αποκλειστεί η γύρω περιοχή.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το «συναγερμό» σήμαναν οι γείτονες του αστυνομικού που έπεσε νεκρός από τον δράστη, ο οποίος υπολογίζεται πως είναι περίπου 20 ετών.

Όταν στο σημείο έφτασαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, τους φώναξε ότι κρατά ομήρους, ενώ το θύμα αναγνωρίστηκε ως ο Ζαν-Μπαπτίστ Σαλβέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου