24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Φρίκη στην Πατρών - Κορίνθου: Λύθηκε το χειρόφρενο και το φορτηγό τους... έλιωσε



Νεκροί και οι δύο οδηγοί των οχημάτων - Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του ενός σταμάτησε το φορτηγό του για να βοηθήσει τον δεύτερο οδηγό του οποίου το όχημα είχε υποστεί βλάβη... 

Δυο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου στο ύψος του Δερβενίου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά οχήματα, με τη σύγκρουση, να είναι τόσο σφοδρή, ώστε οι οδηγοί, ηλικίας 34 και 42 ετών, να εγκλωβιστούν στα οχήματα και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του ενός σταμάτησε το φορτηγό του για να βοηθήσει τον δεύτερο οδηγό του οποίου το όχημα είχε υποστεί βλάβη. 

Ξαφνικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, το μπροστινό φορτηγό κύλησε και τους εγκλώβισε μεταξύ των δύο φορτηγών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών, που απεγκλώβισε η Πυροσβεστική.

Προανάκριση διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Πηγή: thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου