24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Αλεξανδρούπολη ... Από οξύ έμφραγμα την ώρα που κοιμόταν «έφυγε» ο στρατιώτης



Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έκθεσης του, ο 19χρονος έφυγε απο τη ζωή εξαιτίας οξέως εμφράγματος του μυοκαρδίου που υπέστη κατά τη διάρκεια του ύπνου του

Σε ηλικία μόλις δεκαεννέα ετών προδόθηκε από την καρδιά του σκορπίζοντας ..
.θλίψη στους συναδέλφους του και έναν απέραντο θρήνο στην οικογένεια του. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο- για το νεαρό της ηλικίας του- ο στρατιώτης που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στη μονάδα του στην Αλεξανδρούπολη υπέστη κατα τη διάρκεια του ύπνου οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Το 19χρομο παλικάρι που δεν ξύπνησε κατα τη διάρκεια του πρωινού εγερτηρίο μεταφέρθηκε απο το ιατρείο της μονάδος του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Εκεί αφού διαπιστώθηκε και επισήμως ο θάνατος του στη συνέχεια, ο ιατροδικαστής ανέλαβε να εξιχνίαση τα αιτία που οδήγησαν στο θάνατο νεαρού στρατιώτη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έκθεσης του, ο 19χρονος έφυγε απο τη ζωή εξαιτίας οξέως εμφράγματος του μυοκαρδίου που υπέστη κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Στη μονάδα του στην 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Προβατώνα του Έβρου, οι στρατιώτες αλλά και οι αξιωματικοί είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος στρατιώτης χθες ήταν εξοδούχος, ενώ κατά την επιστροφή δεν έδειξε κάποια αδιαθεσία. Ξάπλωσε στο κρεβάτι του, για να εντοπιστεί το πρωί από τους συναδέλφους νεκρός.

Ο νεαρός ήταν νεοσύλλεκτος, ενώ είχε μετατεθεί στη μονάδα του στην 7η Ταξιαρχία στο Έβρο πριν λίγες ημέρες. Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές κατά την κατάταξη του στο στρατό ξηράς, το αρμόδιο συμβούλιο τον κατέταξε στην Ι2 κατηγορία καθώς είχε αρκετά κιλά παραπάνω από όσα θα έπρεπε.

Την ίδια ώρα οι γονείς του Θ.Α έχουν υποστεί σοκ. Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε κι ότι δεν θα ξαναδούν το αγαπημένο τους γιο. Η σορός του 19χρονου θα μεταφερθεί με ελικόπτερο του στρατού ξηράς στην Μεγαλόπολη της Αρκαδίας, από όπου ήταν η
καταγωγή αλλά και ο τόπος διαμονής του. Εκεί το άψυχο κορμί του θα παραληφθεί από τους γονείς του οι οποίοι μαζί με συγγενείς και φίλους θα τον συνοδέψουν στην τελευταία κατοικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου