24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΙΣΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT...


«Θα πρέπει να μετατρέψουμε αυτήν την πολύ μεγάλη πρόκληση σε μια ευκαιρία για την Ευρώπη. 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για μία εξαιρετικά ...
δύσκολη ημέρα για την Ευρώπη, επισημαίνοντας πως το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος προφανώς και πρέπει να γίνει σεβαστό.
«Θα πρέπει να μετατρέψουμε αυτήν την πολύ μεγάλη πρόκληση σε μια ευκαιρία για την Ευρώπη. Η Ευρώπη σήμερα χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ, ένα νέο πολιτικό αφήγημα, το οποίο θα μπορέσει να επανασυνδέσει την ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης με την καθημερινή ζωή των πολιτών» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως έτσι θα γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των ευρωπαϊκών και εθνικών πολιτικών και των πολιτών που αισθάνονται πια ότι η ευρωπαϊκή ιδέα δεν τους αφορά στο βαθμό που τους αφορούσε στο παρελθόν.
«Σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία θα συνιστούσα πάνω από όλα ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Η Ευρώπη έχει βρεθεί και στο παρελθόν αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις. Έχει καταφέρει να τις ξεπεράσει. Έτσι θα τις ξεπεράσει και τώρα» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου