24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

EURO 2016: «Τεσσάρα» στην Ουγγαρία (4-0) και πρόκριση στα προημιτελικά για το Βέλγιο



Θρίαμβος για το Βέλγιο που συνέτριψε με 4-0 την Ουγγαρία και προκρίθηκε στους «8» του EURO 2016.

Η Ουαλία θα είναι η επόμενη αντίπαλος (Παρασκευή) για τους «κόκκινους διάβολους», που με τη σημερινή τους εμφάνιση, μακράν την καλύτερη από την έναρξη του τουρνουά, έδειξαν ότι είναι ομάδα που μπορεί να πάρει το τρόπαιο. Οι παίκτες του Μαρκ Βίλμοτς κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης που διεξήχθη στο γήπεδο της Τουλούζ και με ηγέτη τον Εντίν Αζάρ έφτασαν πολύ άνετα στο στόχο τους.

Ο σταρ της Τσέλσι είχε μία ασίστ από την οποία έγινε το 2-0 (Μπατσουαγί) κι αμέσως μετά «καθάρισε» το παιχνίδι με ένα φανταστικό σε εκτέλεση γκολ. Το πρώτο 45λεπτο ανήκε στους Βέλγους, που πέτυχαν γκολ στο ξεκίνημα με την κεφαλιά του Αντελβάιρελντ μετά το φάουλ του Ντε Μπράιν, είχαν δοκάρι με τον τελευταίο και αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Κίραλι για να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα. 

Οι Ούγγροι παρότι αιφνιδιάστηκαν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, προσπάθησαν να ανασυνταχθούν, αλλά «καθαρή» ευκαιρία για να σκοράρουν δεν είχαν στο πρώτο μέρος. Αντίθετα, στο 54΄ οι Μαγυάροι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση, μετά τη σέντρα του Ντζούστσακ και την κεφαλιά του Ζάλαϊ η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Βερμάελεν κι έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κουρτουά.

Το παιχνίδι στη συνέχεια εξελίχθηκε σε «προσωπική υπόθεση» του Εντίν Αζάρ. Ο μέσος της Τσέλσι ήταν αυτός που με μαγική ασίστ στο 78΄ έδωσε την ευκαιρία στον Μπατσουαγί, που είχε μπει στο ματς ένα λεπτό νωρίτερα, να κάνει από κοντά το 2-0 και στο 80΄ μετά από ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό σουτ να βάλει την υπογραφή του στον θρίαμβο των «κόκκινων διαβόλων» (3-0).

Το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Καράσκο, ο οποίος με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου